
Πολωνία – Στήριξη από Μπλίνκεν στην κρίση με την Λευκορωσία
«Ο υπουργός Άντονι Μπλίνκεν επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ για την Πολωνία απέναντι στη κυνική εκμετάλλευση ευάλωτων μεταναστών από το καθεστώς του Λουκασένκο»
Οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Πολωνίας, Άντονι Μπλίνκεν και Ζμπίγκνιου Ράου, καταδίκασαν τον τρόπο που μεταχειρίζεται τους μετανάστες η κυβέρνηση της Λευκορωσίας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες Σάββατο, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και εξέφρασαν υποστήριξη στην Ουκρανία απέναντι στη ρωσική στρατιωτική επιθετικότητα.
“Ο υπουργός (Άντονι) Μπλίνκεν επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ για την Πολωνία απέναντι στη κυνική εκμετάλλευση ευάλωτων μεταναστών από το καθεστώς του Λουκασένκο”, ανέφερε σήμερα σε μια ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νεντ Πράις. “Οι ενέργειες του καθεστώτος Λουκασένκο απειλούν τη σταθερότητα, σπέρνουν τη διαίρεση, και έχουν σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή από τις δραστηριότητες της Ρωσίας στα σύνορα με την Ουκρανία”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
- LIVE: Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός
- Επανέρχεται ο Πολάκης: Φληναφήματα τα περί μη συμμετοχής μου σε ΠΓ και ΚΕ – Να πάρει θέση η επιτροπή δεοντολογίας
- Καιρός: Με βροχές μπαίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου – Τι δείχνουν τα μοντέλα για πρώιμο καύσωνα
- Πίσω από τη λάμψη της Eurovision: Συλλήψεις, μποϊκοτάζ και το Ισραήλ ξανά στη δεύτερη θέση



