Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και η Μπολόνια στο «κόλπο» για Αλεξανδρόπουλο

Και η Μπολόνια στο «κόλπο» για Αλεξανδρόπουλο

Στη μεταγραφική λίστα και της Μπολόνια βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν και φέτος και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους από το εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή χρονιά, όμως ο Έλληνας διεθνής είναι μέλος της Εθνικής και σε κάθε παιχνίδι φαίνεται σαν τη… μύγα μες στο γάλα.

Από εκεί και πέρα, ο Αλεξανδρόπουλος έχει ακουστεί και για τη Μίλαν, αφού είχε έρθει στην Ελλάδα και ο σκάουτερ του για να έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη που εμπλέκεται με τον Αλεξανδρόπουλο. Η άλλη ιταλική ομάδα που κοιτάζει την περίπτωση του είναι η Μπολόνια, που επίσης είχε στείλει ανθρώπους στην Αθήνα για να τον παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «Resto de Carlino», σκοπός της επίσκεψης των ανθρώπων των «ροσομπλού», δεν ήταν άλλος από το να παρακολουθήσουν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Όπως τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, το όνομα του παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν εξαρχής σημειωμένο στο μπλοκάκι των Ιταλών σκάουτερ. Παρόλα αυτά και οι Ιταλοί δεν έχουν κάνει κίνηση, αλλά δεν φαίνεται να έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον νεαρό χαφ.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024