Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για την τιμή των όπλων

Για την τιμή των όπλων

Τελευταίο ματς για την εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ, με το σύνολο του Φαν Σιπ να θέλει να πει… αντίο με νίκη.

Η περιπέτεια της εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ φτάνει στο τέλος της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί (14/11, 21:45, Cosmote Sport1) στο Ολυμπιακό Στάδιο το Κόσοβο και θέλει να αποχαιρετήσει με τρίποντο και θετική εμφάνιση αυτή την προκριματική διαδικασία.

Για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, η «γαλανόλευκη» δε θα δώσει το παρών σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή. Το «διπλό» της Ισπανίας του Λουίς Ενρίκε στο ΟΑΚΑ, έσβησε τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ. Ουσιαστικά, η τελευταία φορά που η εθνική έφτασε κοντά στην πηγή, ήταν το μακρινό 2017, όταν το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε αποκλείστηκε στα μπαράζ του Euro από την Κροατία.

Το ματς κόντρα στο Κόσοβο μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο οι διεθνείς μας θέλουν να πουν… αντίο με νίκη, παρά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα αγωνιστικά, ο Τζον Φαν Σιπ θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Παντελή Χατζηδιάκο που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τους Ισπανούς. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της αποστολής που δεν υπολογίζεται είναι ο Μανώλης Σιώπης, με τον έμπειρο μέσο να δέχεται κίτρινη κάρτα στον αγώνα της Πέμπτης. Παράλληλα, ο Ολλανδός προπονητής υπολογίζει κανονικά και τον Δημήτρη Λημνιό, με τον εξτρέμ της Τβέντε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να προπονείται κανονικά χθες στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Από τη μεριά των φιλοξενούμενων, ο Πρίμοζ Γκλίχα δεν θα έχει στη διάθεσή του στον τραυματία επιθετικό Ελμπασάν Ρασάνι που παίζει στην Κλερμόν, ενώ ζήτησαν και εξαιρέθηκαν των κλήσεων οι Λιρίμ Καστράτι (επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας) και Μπερσάντ Τσέλινα (αμυντικός της Ιπσουιτς) λόγω υποχρεώσεών τους με τους συλλόγους τους.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024