Χαλάνδρι – «Η κατηγορούμενη παραβίαζε συνεχώς τα ασφαλιστικά μέτρα – Είχε εμμονές» λέει ο δικηγόρος του γιατρού
Ο Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, δικηγόρος του γιατρού που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι μίλησε για το τι συνέβαινε όλο το τελευταίο διάστημα με την 49χρονη εικαστικό.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός γιατρός που πυροβολήθηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του στο Χαλάνδρι. Ο δικηγόρος του γιατρού, Αλέξανδρος Αλέξανδράκης μίλησε ζωντανά στο LIVE NEWS για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, υπογραμμίζοντας πως η κατηγορούμενη ήταν ένα διαταραγμένο άτομο που συνεχώς παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα.
- Διαβάστε επίσης: Χαλάνδρι – Η συνέντευξη του γιατρού που δεν είχε προβληθεί ποτέ – Οι εκβιασμοί και οι απειλές
Οι σφαίρες έχουν προκαλέσει ζημιά
Ο δικηγόρος ανέφερε πως ο άτυχος γιατρός είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι σφαίρες έχουν δημιουργήσει ζημιά. «Έχω χαρακτηρίσει την σχέση τους κόλαση, έτσι όπως την έχω βιώσει εδώ και 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σατανικό άτομο, είχε εμμονές, φαντασιώσεις, ζούσε με ψευδαισθήσεις. Ο γιατρός αναγνώρισε το σφάλμα του και από δω και πέρα ήταν υπεύθυνος για το παιδί του. Πήρε την επιμέλειά του, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά.
«Είχαμε πάρει δικαστική απόφαση για αφαλιστικά μέτρα, αυτή η γυναίκα δεν έπρεπε να τον πλησιάζει στα 100 μέτρα. Αυτό το άτομο δεν καταλάβαινε τίποτα, έκανε τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφεροντα της», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης.
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γιατρού
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442