Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαλάνδρι - Η 12χρονη έσπρωξε και «αφόπλισε» τη μητέρα της - «Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;»

Χαλάνδρι – Η 12χρονη έσπρωξε και «αφόπλισε» τη μητέρα της – «Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;»

Όπως αποκαλύπτεται, το 12χρονο κοριτσάκι ήταν αυτό που σταμάτησε τη δολοφονική μανία της μητέρας του, η οποία άνοιξε πυρ στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο οφθαλμίατρος με τη σύζυγο και το παιδί του

Δεν έχουν τελειωμό οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αναφορικά με την επίθεση με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι, όπου η 49χρονη εικαστικός επιτέθηκε 68χρονο πατέρα της κόρης τους, μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Όπως αποκαλύπτεται, το 12χρονο κοριτσάκι ήταν αυτό που σταμάτησε τη δολοφονική μανία της μητέρας του, η οποία άνοιξε πυρ στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο οφθαλμίατρος με τη σύζυγο και το παιδί του.

Συγκεκριμένα, αφού η δράστρια είχε πυροβολήσει συνολικά πέντε φορές προς τον οφθαλμίατρο, με κάποιες από τις σφαίρες να καρφώνονται και στην είσοδο της πολυκατοικίας, το παιδί «αφόπλισε» τη μητέρα του, καθώς την έσπρωξε για να τη σταματήσει, με αποτέλεσμα να της πέσει το όπλο κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «T-Live», το κορίτσι φέρεται να είπε «Σταμάτα σε παρακαλώ. Μην το κάνεις αυτό. Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;», ενώ αγκάλιασε το σώμα του πατέρα της που είχε πέσει στο δάπεδο.

Θα τον είχε σκοτώσει

Αν δεν το είχε κάνει αυτό, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 49χρονη εικαστικός που είχε συνάψει παλιότερα εξωσυζυγική σχέση με το θύμα της, ενδέχεται να του είχε δώσει και τη χαριστική βολή.

Αφού είχε διαπράξει την αποτρόπαιη πράξη της, η γυναίκα βγήκε από την πιλοτή, περιφέρθηκε για λίγο στον δρόμο και στη συνέχεια μπήκε ξανά μέσα. Τελικά, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν σε έξαλλη κατάσταση στο σημείο της επίθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προτού ανοίξει πυρ, η 49χρονη μητέρα είχε προσπαθήσει να αρπάξει και να απαγάγει το παιδί μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που το πάρκαρε ο γιατρός μπροστά από το σπίτι του.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024