Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάταλι Κάκκαβα - Έξαλλη με τα σχόλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα - Να μην βλέπουμε μόνιμα φαντάσματα και μάγισσες

Νάταλι Κάκκαβα – Έξαλλη με τα σχόλια για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – Να μην βλέπουμε μόνιμα φαντάσματα και μάγισσες

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσω των social media προχώρησε η παρουσιάστρια. Τι είπε για τον σύζυγό της;

Την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ωστόσο, δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε stories όπου και έδωσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν φορά μάσκα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η ανάρτησή του

«Ας χαλαρώσουμε λίγο»

Είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα: «Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου «έλα ρε, ποιον δουλεύεις», «δεν φοράς μάσκα», «η άλλη δεν φοράει γάντια», «με κοροϊδεύετε», «τι είναι αυτά που λέτε», «δεν σε πιστεύουμε». Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο.

Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Είμαστε όλοι πιεσμένοι, το καταλαβαίνω αλλά μην βλέπουμε μόνιμα φαντάσματα και μάγισσες. Το λέω σαν συμβουλή για να το ακούω και γω.

Είναι δύσκολη η περίοδος που διανύουμε. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας».

Μάλιστα, πόσταρε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024