Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου - Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια με τον κοροναϊό - Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία

Μαρία Κορινθίου – Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια με τον κοροναϊό – Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της νόσησαν πρόσφατα και πέρασαν δύσκολες στιγμές

Τραγικό ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Ο ηθοποιός πέρασε την πόρτα του «Σωτηρία» τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και για εφτά ημέρες έδωσε τη δική του μάχη. Πλέον βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει.

Θετική όμως βρέθηκε και η σύζυγός του αλλά και η κόρη του

Η Μαρία Κορινθίου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και του Γιάννη Αϊβάζη.

Περιέγραψε πώς κόλλησε και πώς πέρασαν οι δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο και τα όσα είπε ανατριχιάζουν.

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα είχα έρθει στα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχα γυρίσματα για τον Αρναούτογλου και το Ρουκ Ζουκ. Γύρισα από τα γυρίσματα και δεν ήταν καλά», είπε και πρόσθεσε:

«Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά. Στις 2:00 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο «Σωτηρία». Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο», συνέχισε.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κοροναϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία».

«Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά. Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024