Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The 2night show - Αφιερωμένη στον Χρήστο Κυριαζή η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2night show – Αφιερωμένη στον Χρήστο Κυριαζή η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θυμήθηκε την παλαιότερη συνέντευξη τους για να τον τιμήσει.

Η εκπομπή ξεκίνησε με μια φωτογραφία κι ένα τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή ενώ αργότερα προβλήθηκε απόσπασμα από την συνέντευξη που είχε δώσει στον παρουσιαστή τον Μάιο του 2019.

«Είχα πάρα πολλά πάθη στη ζωή μου, νομίζω πως αυτά με έκαναν να γράφω. Δεν μπορούσα να τα περιορίσω. Έχω γράψει ένα τραγούδι που λέει για το πάθος. Για να το κόψεις θέλει μεγάλη θέληση, αλλά το πάθος είναι και αυτό που δημιουργεί, χωρίς πάθος και επιθυμία τι να κάνεις» είχε πει ο Χρήστος Κυριαζής.

«Δεν αγαπήθηκα από τις γυναίκες» λέει με χιούμορ και συνεχίζει: «η γυναίκα για μένα είναι όλη η ιστορία της ζωής. Είναι η μάνα των παιδιών σου, το κυριότερο, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, που αλλού να πεις τον πόνο σου, σε μια γυναίκα δεν θα τον πεις; Ακόμα και στην εικόνα στην Παναγιά πας και μιλάς. Ψάχνεις να βρεις την αγάπη που σου δίνει η μάνα σου, η μάνα συγχωρεί. Η γυναίκα που συγχωρεί θα είναι το ταίρι σου. Εμένα δεν με συγχώρεσε καμία» είπε ο Χρήστος Κυριαζής.

«Με τα έπιπλα γνώρισα μεγάλη επιτυχία, είχα πολύ καλούς μαστόρους, τους θυμάμαι πάντα, είχαν επιτυχία. Δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω εισαγωγές. Το τραγούδι, η κιθάρα ήταν πάντα δίπλα. Και στο μπάνιο κιθάρα είχα. Δεν το είδα ποτέ επαγγελματικά. Στο μου θυμίζεις τη μάνα μου έλεγαν όχι. Τους φαινόντουσαν περίεργα. Δεν το έβαζα κάτω. Έβγαλα λίγα χρήματα, με είπαν τρελό. Δεν το κυνήγησα. Δεν γεννήθηκα στα μπουζούκια. Κουράστηκα τα τρεξίματα σε εκπομπές κτλ και χάρη στον Άκη Πάνου έγραψα λαϊκά ελληνικά και τότε κατάλαβα την αξία του λαϊκού» είπε ο Χρήστος Κυριαζής.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κυριαζής τραγούδησε ζωντανά στο στούντιο.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024