Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Ινδία - 4 νεογέννητα νεκρά από νέα πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Τραγωδία στην Ινδία – 4 νεογέννητα νεκρά από νέα πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Η νέα τραγωδία προστέθηκε σε σειρά πυρκαγιών σε νοσηλευτικά ιδρύματα φέτος στη χώρα, ειδικά σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Τέσσερα από τα σαράντα νεογέννητα σε μονάδα αυξημένης φροντίδας νεογνών κρατικού νοσοκομείου στην κεντρική Ινδία έχασαν τη ζωή τους όταν εκδηλώθηκε φωτιά το βράδυ της Δευτέρας, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Σειρά πυρκαγιών

Η τραγωδία προστέθηκε σε σειρά πυρκαγιών σε νοσηλευτικά ιδρύματα φέτος στη χώρα, ειδικά σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Τα υπόλοιπα νεογέννητα στο νοσοκομείο Κάμλα Νεχρού, στην πολιτεία Μάντια Πραντές, πολλά από αυτά λιποβαρή, μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες, ανέφερε ο υπουργός Ιατρικής Εκπαίδευσης Βισβάς Καϊλάς Σαράνγκ, μιλώντας σε δημοσιογράφους αφού η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

«Αλλα παιδιά δέχονται φροντίδες», ανέφερε αργότερα ο κ. Σαράνγκ μέσω Twitter, προσθέτοντας πως διατάχθηκε να διενεργηθεί έρευνα για την πυρκαγιά.

Πυρκαγιές σε νοσοκομεία της Ινδίας έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 70 ανθρώπους φέτος, ανάμεσά τους 10 το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μαχαράστρα, πολιτεία η οποία γειτνιάζει με τη Μάντια Πραντές.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024