Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο smartphone από τη HUAWEI: ανακάλυψε την προσιτή πολυτέλεια του HUAWEI nova 9!

Νέο smartphone από τη HUAWEI: ανακάλυψε την προσιτή πολυτέλεια του HUAWEI nova 9!

Το νέο HUAWEI nova 9 είναι εδώ και με τον εξαιρετικά κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό του, την τετραπλή του κάμερα, τις ισχυρές του επιδόσεις και την ανθεκτική του μπαταρία, είναι βέβαιο πως θα συναρπάσει!

Το νέο HUAWEI nova 9 είναι επιτέλους εδώ, καθώς από σήμερα, 5 Νοεμβρίου, διατίθεται στην Ελληνική αγορά. Ένα smartphone δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

Με τετραπλή κάμερα  Ultra Vision που επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν τις αγαπημένες τους στιγμές, ακόμη και τη νύχτα-νύχτα, οι φωτογραφίες έχουν πάντα επαγγελματική ποιότητα, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, ο χρήστης μπορεί με το nova 9 να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε. Το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video.

.

Πέραν όμως των φωτογραφικών του δυνατοτήτων, το HUAWEI nova 9 συναρπάζει και με το design του: με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια.

Τέλος, η μπαταρία του HUAWEI nova 9 χρειάζεται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση θα είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας επειδή μείνατε από μπαταρία.

Απόκτησέ το τώρα!

  • Το HUAWEI nova 9 διατίθεται από τις 5 Νοεμβρίου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Κωτσόβολος, Public, Media Markt και Πλαίσιο.

.

Σχετικά με τη HUAWEI

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της HUAWEI διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το HUAWEI Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της HUAWEI και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της HUAWEI, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links: 

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/
YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024