Ευρωπαϊκό – Ασημένια η Ντουντουνάκη!
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ πεταλούδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, που γίνεται στο Καζάν.
Το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα κατέκτησε η Αννα Ντουντουνάκη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Καζάν.
Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση και άλλη μία μεγάλη διάκριση στο ενεργητικό της, χάνοντας μόνο από την ανίκητη Σάρα Σιέστρεμ, την οποία κόντραρε «στα ίσια» για 50μ.
Η αθλήτρια του Τάσου Καράμπελα τερμάτισε σε 56.35 και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με τη Λευκορωσίδα Αναστασίγια Σκουρντάι, ανεβαίνοντας ένα σκαλί ψηλότερα σε σχέση με τη διοργάνωση του 2019 στη Γλασκώβη (όπου ήταν τρίτη) και βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (56.44) που είχε σημειώσει τότε.
Η Σουηδή Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε νικήτρια με 55.84 και κατέκτησε το τρίτο της χρυσό μετάλλιο στο Καζάν και το τέταρτο στα 100μ. πεταλούδα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα μικρής πισίνας.
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442