Κοροναϊός – Εξοργιστικές εικόνες συνωστισμού στην Ερμού, ενώ τα κρούσματα «καλπάζουν»
Η εικόνα του συνωστισμού προκαλεί τρόμο, αφού όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας
Την ώρα που η χώρα σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο στα κρούσματα και η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα τόσο για να ασκήσει πίεση στους μη εμβολιασμένους, όσο και για να περιορίσει τη διασπορά ενός νέου κύματος του φονικού ιού, φαίνεται ότι μια μερίδα των πολιτών δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάστασης.
Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις εικόνες ακραίου συνωστισμού που επικράτησαν στην Ερμού το βράδυ της Παρασκευής. Σε μια μέρα όπου η χώρα σημείωσε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (συγκεκριμένα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 6.909 κρούσματα), εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν ο ένας πάνω στον άλλον στην οδό Ερμού, σε δρώμενο που πραγματοποιήθηκε, πιθανώς για τα εγκαίνια καταστήματος.
Κανένα μέτρο προστασίας
Η εικόνα του συνωστισμού προκαλεί τρόμο, αφού όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας.
Ούτε λόγος για αποστάσεις, αφού κυριολεκτικά οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν εκεί ήταν «στοιβαγμένοι» σαν ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ και οι μάσκες είχαν πάει… περίπατο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντύπωση έκανε και η απουσία ελέγχων στο σημείο.
Δείτε τις εικόνες:
- Η αγωνία κορυφώνεται απόψε στη «Γη της ελιάς» – Τι θα δούμε
- Επίσημο: Παραιτήθηκε από την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα
- Οι θαυμαστές του Bad Bunny τρόλαραν το πατριωτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl – Και αυτή ήταν η πιο ωραία στιγμή του
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και ανατροπές
- Γάζα: Ο στρατός του Ισραήλ λέει ότι σκότωσε τέσσερις Παλαιστίνιους μαχητές που έβγαιναν από τούνελ στη Ράφα
- Επικίνδυνα ευρήματα σε κάδους ανακύκλωσης
