Κοροναϊός – Εξοργιστικές εικόνες συνωστισμού στην Ερμού, ενώ τα κρούσματα «καλπάζουν»
Η εικόνα του συνωστισμού προκαλεί τρόμο, αφού όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας
Την ώρα που η χώρα σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο στα κρούσματα και η κυβέρνηση παίρνει νέα μέτρα τόσο για να ασκήσει πίεση στους μη εμβολιασμένους, όσο και για να περιορίσει τη διασπορά ενός νέου κύματος του φονικού ιού, φαίνεται ότι μια μερίδα των πολιτών δεν έχει καμία συναίσθηση της κατάστασης.
Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις εικόνες ακραίου συνωστισμού που επικράτησαν στην Ερμού το βράδυ της Παρασκευής. Σε μια μέρα όπου η χώρα σημείωσε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (συγκεκριμένα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 6.909 κρούσματα), εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν ο ένας πάνω στον άλλον στην οδό Ερμού, σε δρώμενο που πραγματοποιήθηκε, πιθανώς για τα εγκαίνια καταστήματος.
Κανένα μέτρο προστασίας
Η εικόνα του συνωστισμού προκαλεί τρόμο, αφού όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας.
Ούτε λόγος για αποστάσεις, αφού κυριολεκτικά οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν εκεί ήταν «στοιβαγμένοι» σαν ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ και οι μάσκες είχαν πάει… περίπατο.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντύπωση έκανε και η απουσία ελέγχων στο σημείο.
Δείτε τις εικόνες:
- Απεργία ταξί: Με καπνογόνα και κόρνες οδεύουν προς το υπουργείο Μεταφορών
- «Η γη της ελιάς»: Ακόμα πιο ανατρεπτικές εξελίξεις που θα κρατήσουν τους τηλεθεατές σε αγωνία
- Μαύρη Θάλασσα: Επίθεση με drone σε ελληνόκτητα τάνκερ – Τι συνέβη
- Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει διακαώς τον Γιούργκεν Κλοπ
- Why Greeks Consider Tuesday the 13th an Unlucky Day
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Οδεύω στα 50, δεν κάθομαι να ψαχτώ όπως ήμουν πιτσιρικάς»

