Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη - «Όταν είχα μιλήσει εγώ, δεν ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι του χώρου να το δεχτούν»

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη – «Όταν είχα μιλήσει εγώ, δεν ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι του χώρου να το δεχτούν»

«Δεν είμαι άνετη με όλο αυτό γιατί θα έπεφταν πάνω μας. Εγώ ευχαριστώ την Ζέτα.»

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε ξανά για την πολύ κακή συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, τις πόρτες που έκλεισαν όταν μίλησε γι’ αυτό το θέμα πριν 10 χρόνια αλλά και για τον θαυμασμό της για την Ζέτα Δούκα που βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Δυστυχώς, είχα μια πολύ κακή συνεργασία στο θέατρο. Αλλά μίλησα για αυτή, δέκα χρόνια πριν. Είχα μιλήσει πολύ ανοιχτά για αυτό αλλά τότε δεν ήταν έτοιμοι οι άνθρωποι και του χώρου, το κύκλωμα αυτό, να δεχτούν όλο αυτό που συνέβη. Με αντιμετώπισαν, λέγοντάς μου «εντάξει δίκιο έχεις, δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά στον χώρο, έφυγες από την παράσταση, θα βρεις αλλού δουλειά”», είπε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή Open Weekend.

«Δεν ήταν όμως έτσι. Γιατί εγώ έφυγα από την παράσταση, έκλεισα ένα κεντρικό θέατρο της Αθήνας. Σε μια παράσταση που ήμουν εγώ και ο Κιμούλης. Πήρα την ευθύνη πάνω μου να κλείσω το θέατρο που μόλις είχα βγει. Ήμουν 26 χρονών, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Έκλεισαν αρκετές πόρτες. Όταν μου την άνοιξε ο Λεμπέσης, μου είπε «να ξέρεις ότι σε περιμένω στη γωνία γιατί ξέρω ότι έχεις κλείσει το θέατρο». Δηλαδή το χρεώθηκα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Για την Ζέτα Δούκα και την απόφασή της να μιλήσει τώρα για τον Γιώργο Κιμούλη είπε πως «φοβήθηκα πάρα πολύ όταν η Ζέτα Δούκα μου είπε ότι θα το κάνει αυτό. Γιατί θα ξαναζούσα πάλι από την αρχή όλο αυτό, γιατί θα έπεφταν πάνω μας. Δεν είμαι άνετη με όλο αυτό. Δεν μπορώ να βγαίνω εύκολα. Τρόμαξα ότι θα πέσουν όλοι πάνω μας. Εγώ ευχαριστώ τη Ζέτα Δούκα για όλο αυτό. Η Ζέτα δεν μάσησε καθόλου σε όλο αυτό. Έδωσε τη μάχη της».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024