Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Τι κρύβεται πίσω από το αργό περπάτημα του Ερντογάν - Η άγνωστη επέμβαση

Τουρκία – Τι κρύβεται πίσω από το αργό περπάτημα του Ερντογάν – Η άγνωστη επέμβαση

Βίντεο που δείχνει τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν να βαδίζει με μεγάλη δυσκολία πυροδότησε νέες φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Τι συμβαίνει, τελικά;

Εξηγήσεις για το αργό περπάτημα του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που πυροδότησε φήμες για την υγεία του έδωσε ο τούρκος δημοσιογράφος Χασάν Μπασρί Ακντεμίρ.

Ηταν όρθιος και χαιρετούσε

Ο Ακντεμίρ δήλωσε στο τουρκικό κανάλι TV5 ότι στο εν λόγω βίντεο που έδειχνε τον Ερντογάν να σέρνει τα πόδια του, ο τούρκος πρόεδρος ήταν πριν όρθιος και χαιρετούσε επί μισή ώρα, δεχόμενος τα συγχαρητήρια για την εθνική επέτειο της 29ης Οκτωβρίου, οπότε παρουσίασε μούδιασμα στα πόδια λόγω της ηλικίας του.

Δήλωσε επίσης ότι αυτές οι εικόνες δεν αφορούν τη γενική κατάσταση της υγείας του Ερντογάν και πως σ’ αυτήν την περίπτωση τον επηρέασε καθαρά η παρατεταμένη ορθοστασία.

Ο αρχισυντάκτης του Flash TV, Χακάν Αϊγκιούν, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν και το βίντεο (κάτω), στο οποίο φαίνεται να σέρνει τα πόδια του, έφερε στο φως ορισμένες πληροφορίες που προέρχονται από το παλάτι, όπως είπε.

Η άγνωστη επέμβαση

Ο Αϊγκιούν επισήμανε ότι ο τούρκος πρόεδρος υποβλήθηκε σε μικρή επέμβαση για κιρσούς, στα τριχοειδή αγγεία του, και πως η γενική υγεία του είναι καλή.

«Η εν λόγω επέμβαση είναι μια απλή επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε σε ένα πλήρες νοσοκομείο, το οποίο βρίσκεται κάτω από το προεδρικό» είπε.

Πηγή: sigmalive

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024