Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάκτωρ – Η απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Ελλάκτωρ – Η απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Διαψεύδει η εταιρεία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Η Ελλάκτωρ δηλώνει ότι δεν έχει αποφασισθεί και δεν επίκειται η λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της διαψεύδοντας τα αναφερόμενα περί αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή συγκεκριμένων επενδυτών.

Παράλληλα, η εταιρεία διαψεύδει και ότι αντιμετωπίζει δυσκολία εξασφάλισης τραπεζικής χρηματοδότησης και έκδοσης εγγυητικών επιστολών.

Αναλυτικά, η εταιρεία, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (αρ. πρωτ. 2566/4.11.2021), ενημερώνει, μεταξύ άλλων, το επενδυτικό κοινό  πως «οι αναφορές σε δήθεν νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελούν ανυπόστατες φήμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει αποφασισθεί και δεν επίκειται η λήψη απόφασης για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της και συνεπώς διαψεύδει τα αναφερόμενα περί Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με τη συμμετοχή συγκεκριμένων επενδυτών».

Επιπλέον, σχετικά στην επάρκεια του κεφαλαίου κίνησης αναφέρει: «σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 120,5 εκατ. ευρώ, η Εταιρεία στο πρόσφατο Ενημερωτικό Δελτίο και συγκεκριμένα στην ενότητα 4.1.3 «Δήλωση για την Επάρκεια του Κεφαλαίου Κίνησης» έχει δηλώσει: «Αναφορικά με την επάρκεια κεφαλαίου κίνησης του Ομίλου, η Διοίκηση της Εταιρείας δηλώνει ότι κατά την άποψή της, το κεφάλαιο κίνησης επαρκεί για τη χρηματοδότηση των τρεχουσών δραστηριοτήτων του Ομίλου για τους επόμενους δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου». Η ανωτέρω δήλωση ισχύει ως έχει αναφερθεί στο Ενημερωτικό Δελτίο. Στο πλαίσιο αξιολόγησης της δομής του ισολογισμού της, η Εταιρεία, σε τακτή χρονική βάση, αξιολογεί και επανεκτιμά όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές επιλογές βελτίωσης της Κεφαλαιακής της δομής με γνώμονα τη δυνατότητα χρηματοδότησης αναπτυξιακών ενεργειών, νέων επενδύσεων και δραστηριοτήτων, αποπληρωμής δανείων κ.ο.κ.».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024