Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ για την απομάκρυνση Δημητρίου

Εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ για την απομάκρυνση Δημητρίου

Ο Αλέξης Κούγιας, με εξώδικό του προς την ΕΠΟ, ζητά εξηγήσεις για την απομάκρυνση τού μέχρι πρότινος διευθυντή αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας, Γιώργου Δημητρίου

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την αντίθεσή του στην απόφαση της ΕΠΟ να παύσει από τα καθήκοντά του τον μέχρι πρότινος διευθυντή αδειοδοτήσεων της ομοσπονδίας, Γιώργο Δημητρίου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε εξώδικο στην ομοσπονδία και ζητά εξηγήσεις για την απομάκρυνση του Δημητρίου από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το εξώδικο:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ Αλεξίου Κούγια του Χρήστου – Κωνσταντίνου, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, επί της λεωφ. Βασιλ. Σοφίας, αριθμ. 55, υπό την ιδιότητα του Προέδρου και ιδιοκτήτη της εδρεύουσας στη Λάρισα, επί της οδού Κύπρου, αριθμ. 72, ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΠΡΟΣ 1) Τον προεδρεύοντα της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου. 2) Τον Ιάκωβο Φιλιππούση, Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ. 3) Τον Νικόλαο Μπάρτζη, δικηγόρο, Προϊστάμενο Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ. 4) Τον Βασίλειο Σαράκη, Νομικό Σύμβουλο της ΕΠΟ, Διευθυντή της Υπηρεσίας Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κάτοικοι άπαντες Αθηνών – Πάρκο Γουδί.

Πληροφορήθηκα ότι κατά παράβαση των κανονισμών των Fifa και Uefa οι δύο πρώτοι εξ υμών καταργήσατε τη διεύθυνση αδειοδοτήσεως και τον διευθυντή της κο Γεώργιο Δημητρίου, πρόσωπο το οποίο ετύγχανε της απολύτου εμπιστοσύνης όλων των νομίμων αδειοδοτημένων ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, και χωρίς καν να το αποφασίσει το ΔΣ της ΕΠΟ τοποθετήσατε αυτήν την υπηρεσία υπό τις εντολές και τον έλεγχο της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, της οποίας ο τρίτος εξ υμών είστε επικεφαλής και ο τέταρτος μέλος, καθιστώντας όλους υμάς γνώστες απορρήτων στοιχείων, των οποίων σύμφωνα με το καταστατικό και τους κανονισμούς των Fifa και Uefa κοινωνοί είναι μόνο εντεταλμένοι υπάλληλοι μιας ανεξάρτητης εντελώς υπηρεσίας της κάθε Ομοσπονδίας, η οποία σύμφωνα με τις εντολές των Fifa και Uefa, τις οποίες ουδέποτε τηρήσατε, θα έπρεπε να εδρεύει σε ανεξάρτητο εντελώς κτίριο από το κτίριο στο οποίο εδρεύει η ΕΠΟ.

Επειδή οι επιλογές των δύο πρώτων από εσάς και η αποδοχή εκ μέρους του τρίτου και τέταρτου εξ υμών των θέσεων ως υπαλλήλων μίας υπηρεσίας της ΕΠΟ είναι εντελώς παράνομες και ελεγκτέες τόσο από το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όσο και από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ.

Επειδή σε περίπτωση κατά την οποία διαρρεύσει έστω και ένα απόρρητο στοιχείο από το φάκελο αδειοδοτήσεων της ιδιοκτήτου υπ’ εμού ΠΑΕ ΑΕΛ θα έχετε διαπράξει, εκτός του πειθαρχικού αδικήματος της παραβιάσεως των κανονισμών της ΕΠΟ, παράνομη πράξη, για την οποία επιφυλάσσομαι να προσφύγω, μόλις έχω στην κατοχή και γνώση μου όλες τις παράνομες αποφάσεις, βάσει των οποίων προβήκατε σε όλην αυτήν την προκλητικά παράνομη επιλογή, και να προβώ στην υποβολή μηνύσεων για την παραβίαση των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα περί δημοσιοποιήσεως απορρήτων.

Επειδή για τους τρίτο και τέταρτο εξ υμών, οι οποίοι εξακολουθητικά αφενός μεν παρίσταστε ως νομικοί εκπρόσωποι της ΕΠΟ και υποστηρίζετε σε δικαστήρια που λειτουργούν υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, καινοφανείς νομικές απόψεις, οδηγώντας ειδικά το Διαιτητικό Δικαστήριο στη λήψη αποφάσεων εντελώς αντίθετων με πρόσφατες αποφάσεις, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη στα συμφέροντα της ΠΑΕ, της οποίας είμαι ιδιοκτήτης.

Επειδή ήδη έχω ενημερώσει προφορικά τον Πρόεδρο του ΔΣΑ κο Δημήτριο Βερβεσό γι’ αυτές τις συμπεριφορές σας. Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφυγή μας στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ και προσωπικά απέναντι σε ένα έκαστο εξ υμών, αφού όλοι συνεργαστήκατε για τη θέση της πλέον αξιόπιστης υπηρεσίας της ΕΠΟ υπό τον απόλυτο έλεγχο προσώπων, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν όσον αφορά τη λειτουργία τους σε σχέση με την συγκεκριμένη υπηρεσία, σύμφωνα με τα καταστατικά των Fifa και Uefa, και το ισχύον καταστατικό της ΕΠΟ, το οποίο ο πρώτος και ο δεύτερος εξ υμών, με τη συνεργασία του τρίτου και τετάρτου, καταργήσατε.

Επειδή ο τρίτος και τέταρτος εξ υμών, ενώ ασκείτε το λειτούργημα του δικηγόρου αποδεχτήκατε, διαπράττοντας πειθαρχικό αδίκημα, την ιδιαίτερα υποτιμητική θέση του υπαλλήλου, ο οποίος διευθύνει όχι μία ανεξάρτητη αρχή, αλλά μία απλή υπηρεσία της ΕΠΟ, καθιστάμενοι υφιστάμενοι της Προϊσταμένης προσωπικού της ΕΠΟ, κυρίας Μυρσίνης Ψυροπούλου, γυμνάστριας, με σπουδές φυσικής αγωγής ούτε καν σε ελληνική σχολή, αλλά σε σχολή της Ρουμανίας, υποβιβάζοντας με ακραίο τρόπο το λειτούργημα του δικηγόρου, επιλογή σας, η οποία σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα των δικηγόρων είναι πειθαρχικά ελεγκτέα και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διαγραφή από τα μητρώα των μελών του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου ακόμα είστε μέλη και δεν έχετε, δυστυχώς δι’ εσάς, την ευπρέπεια να ζητήσετε την αναστολή της ιδιότητας του δικηγόρου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Σας προσκαλώ όπως άμεσα μου χορηγήσετε αντίγραφα των αποφάσεων των δύο πρώτων εξ υμών, βάσει των οποίων οι τρίτος και τέταρτος εξ υμών, αλλά και εσείς οι ίδιοι θα γίνετε παρανόμως κάτοχοι και γνώστες όλων των απορρήτων στοιχείων όλων των φακέλων αδειοδοτήσεως όλων των ΠΑΕ των SL1 και SL2.

ΆΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι όσον αφορά τους δύο πρώτους εξ υμών και την ΕΠΟ, την οποία εκπροσωπείτε νόμιμα θα ζητήσω να μου παραδοθούν αυτές οι αποφάσεις με απόφαση του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και όσον αφορά τον τρίτο και τέταρτο εξ υμών θα προσφύγω ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, γιατί, χωρίς την ενημέρωση του ΔΣΑ, αποδεχτήκατε να καταστείτε υπάλληλοι με προϊσταμένη την κα Μυρσίνη Ψυροπούλου, γυμνάστρια στο επάγγελμα, εκθέτοντας μόνο και μόνο για οικονομικούς λόγους το λειτούργημα του δικηγόρου, ο οποίος τη μόνη ιδιότητα την οποίαν μπορεί να έχει είναι αυτή του νομικού συμβούλου, άλλως θα πρέπει να ζητήσει την αναστολή του λειτουργήματος του δικηγόρου επ’ απειλή της διαγραφής του από τα μητρώα δικηγόρων του ΔΣΑ.

Αθήνα, 4/11/2021 Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ Αλέξιος Κούγιας

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024