Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Gucci - Αστραφτερή πασαρέλα στη Hollywood Boulevard με μοντέλα τους Τζάρεντ Λέτο και Μακόλεϊ Κάλκιν

Gucci – Αστραφτερή πασαρέλα στη Hollywood Boulevard με μοντέλα τους Τζάρεντ Λέτο και Μακόλεϊ Κάλκιν

Αστέρες του Χόλιγουντ παρακολούθησαν το γεγονός της μόδας της σεζόν στο Λος Άντζελες

Ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε διοργάνωσε την «Παρέλαση Αγάπης» (Love Parade) επίδειξη για τη συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 κατά την οποία τα μοντέλα εμφανίζονταν από το TCL Chinese Theatre και βάδιζαν στα πεζοδρόμια κατά μήκος της λεωφόρου του Χόλιγουντ.

View this post on Instagram

A post shared by V I V A (@nzhviva)


Ο πρεσβευτής του brand, Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι στην επερχόμενη ταινία «House of Gucci» της MGM, συμμετείχε στην επίδειξη μόδας. Το ίδιο έκαναν και οι ηθοποιοί, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζέρεμι Ποπ και οι μουσικοί Στιβ Λέισι, Φίμπι Μπρίτζες και St. Vincent.

View this post on Instagram

A post shared by Wazaiii (@wazaiii)

Η ακτιβίστρια του κινήματος Black Lives Matter, Τζανάγια Καν, η σκηνοθέτις-σεναριογράφος Μιράντα Τζουλάι και η Γκρέις Τζόνσον παρακολούθησα την επίδειξη.


Η Μάιλι Σάιρους -πρωταγωνίστρια της καμπάνιας αρωμάτων Flora Fantasy του 2021 του Gucci- εμφανίστηκε και συζήτησε με την Lizzo.

View this post on Instagram

A post shared by Gucci Official (@gucci)

«Είναι πραγματικά καταπληκτικό! Πρώτα απ’ όλα, αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε ένα κινηματογραφικό πλατό» αναφώνησε η Τρέισι Έλις Ρος.

Οι δημιουργίες ήταν ένας συνδυασμό στυλ, υφασμάτων, υφών και χρωμάτων. Σπορ κολάν, αυστηρά σακάκια, αξεσουάρ της Άγριας Δύσης, δαντέλες και εσώρουχα, αλλά και ρούχα για διακοπές με τροπικά σχέδια με το σλόγκαν «Souvenir From Los Angeles» παρουσιάστηκαν μαζί με φορέματα που θύμιζαν το παλιό Χόλιγουντ.

«Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν μερικά βραδινά φορέματα από εικόνες του παλιού Χόλιγουντ… Τα έβγαλα στους δρόμους και τα έφερα σε κλαμπ» είπε ο Αλεσάντρο Μικέλε, προσθέτοντας ότι δεν αναζήτησε σε συγκεκριμένες ταινίες έμπνευση, αλλά περισσότερο σε εικόνες εμβληματικών φιλμ και κοστουμιών. «Οι θεότητες ή θεοί και θεές του Χόλιγουντ είναι οι άνθρωποι στους δρόμους. Βλέπω ομορφιά παντού» τόνισε.


Στην περιγραφή της επίδειξης ο Μικέλε εξηγεί ότι έμπνευση για το σόου ήταν η μητέρα του, η οποία είχε εργαστεί ως βοηθός σε εταιρεία παραγωγής ταινιών και του έλεγε ιστορίες για το Χόλιγουντ όταν ήταν παιδί.

«Υπήρχε η αλαβάστρινη ωχρότητα της Μέριλιν Μονρόε… Υπήρχαν τα μαύρα σατέν γάντια της Ρίτα Χέιγουορθ και τα βελούδινα μαλλιά της Βερόνικα Λέικ, καθώς και η μαγευτική γοητεία του Ροκ και η ιλιγγιώδη μεταμορφωτική δύναμη της Κιμ Νόβακ. Όλα έμοιαζαν σαν παραμύθι» αναφέρει.

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένα τεράστιο, υπέροχο, απέραντο συναίσθημα για μένα» είπε ο Αλεσάντρο Μικέλε μετάτην επίδειξη μόδας που είχε μουσική υπόκρουση τραγούδια της Björk, όπως το «All is Full of Love» και το «Big Time Sensuality», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Δείτε την πασαρέλα

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024