Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Renault Kangoo E-Tech: Η πράσινη E-ναλλακτική

Renault Kangoo E-Tech: Η πράσινη E-ναλλακτική

To γαλλικό van προσθέτει στην γκάμα του μια ακόμα ηλεκτροκίνητη επιλογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από το 2022 μαζί με τις υπόλοιπες συμβατικές εκδόσεις προσφέροντας αυτονομία 300 χλμ.

H Renault εξακολουθεί την πληθωρική ηλεκτρική τακτική της, παρουσιάζοντας την νέα ηλεκτρική έκδοση του Kangoo η οποία θα προστεθεί στις υπόλοιπες του γαλλικού van από τις αρχές του 2022.

Το Kangoo E-Tech όπως ονομάζεται η νέα έκδοση, εφοδιάζεται από ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 123 ίππων το οποίο τροφοδοτείται από μπαταρία 45 kWh τοποθετημένη κάτω από το δάπεδο. Η αυτονομία ανέρχεται σε 300 χλμ. ενώ χάρη στην παρουσία συστήματος ανάκτησης κινητικής ενέργειας κατά τη διαδικασία επιβράδυνσης και στις τρεις δυνατότητες ρύθμισής του ο χρήστης μπορεί να μεγιστοποιήσει τη διαθέσιμη αυτονομία αναλόγως και το φορτίο.

Σε όρους φόρτισης, η μπαταρία υπόσχεται την αναπλήρωση της ενέργειας που απαιτείται για διαδρομή 170 χλμ. σε μισή ώρα, σε ταχυφορτιστή 80 kW. H διαδικασία φόρτισης σε wallbox 11 kW απαιτεί για την επαναφόρτιση από 15-100% περίπου τέσσερις ώρες και σε wallbox 7,4 kW έξι ώρες. Το κύκλωμα φόρτισης που επιτρέπει τη σύνδεση με ταχυφορτιστές 80 και 22kW ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό όπως και η αντλία θερμότητας για τον κλιματισμού του θαλάμου επιβατών.

Το Kangoo E-Tech θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές με διαφορετικό μήκος μεταξονίου με την πρώτη να προσφέρει όγκο φόρτωσης 3,9 κ.μ. και μέγιστο βάρος φορτίου 600 κιλών και τη δεύτερη 4,9 κ.μ. και 800 κιλά αντιστοίχως.

Με δεδομένο ότι το ηλεκτροκίνητο van βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική με τις συμβατικές εκδόσεις του, θα προσφέρει τις ίδιες ευκολίες και εξοπλισμό όπως οι ράγες οροφής που μπορούν να φιλοξενήσουν αντικείμενα μήκους έως και 2,5 μέτρων και οι συρόμενες θύρες χωρίς κολώνα στην μέση για ευκολότερη φόρτωση.

Από ψηφιακής πλευράς, όπως και οι εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το Kangoo E-Tech διαθέτει οθόνη 8,0 ιντσών για το infotainment. Το παρών δίνει επίσης και το χρηστικό σύστημα αναδίπλωσης του μπροστινού καθίσματος που μπορεί να μετατραπεί σε μια επιφάνεια εργασίας. Τη λίστα εξοπλισμού μπορούν να συμπληρώσουν προαιρετικά στοιχεία όπως το ενεργό cruise control, θερμαινόμενο παρμπρίζ, τιμόνι και καθίσματα.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024