Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία - Συντριβή αεροσκάφους Antonov-12 με οκτώ επιβάτες

Ρωσία – Συντριβή αεροσκάφους Antonov-12 με οκτώ επιβάτες

Ένα αεροσκάφος Antonov-12 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πραγματοποιούσε πτήση από το Γιακούτσκ με προορισμό το Ιρκούτσκ της Ρωσίας.

Το αεροσκάφος Antonov -12 από τη Ρωσία είχε νωρίτερα εξαφανιστεί από τα ραντάρ. Το αεροπλάνο έκανε το δρομολόγια Γιακούτσκ – Ιρκούτσκ με οκτώ επιβάτες.

Εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας, έδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία δεν υπάρχουν ελπίδες για επιζώντες ανάμεσα στα 8 άτομα που επέβαιναν στο ρωσικό μεταγωγικό του οποίου χάθηκαν τα ίχνη στην κεντρική Ρωσία. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί δύο θάνατοι. Το Antonov AN-12 φέρεται να συνετρίβη στη Σιβηρία, σύμφωνα με αναρτήσεις.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, οι λόγοι της συντριβής παραμένουν άγνωστοι ενώ αξιωματούχος ανέφερε ότι διασώστες είδαν το αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες.

«Στις 14.50 ώρα Μόσχας, το αεροσκάφος An-12, που πετούσε μεταξύ Γιακούτσκ και Ιρκούτσκ, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ», δήλωσε πηγή στο RIA Novosti. Σύμφωνα με το TASS, οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι το αεροπλάνο ανήκει στη λευκορωσική αεροπορική εταιρεία «Grodno» και μετέφερε φορτίο.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, ο τόπος συντριβής βρέθηκε στην περιοχή του χωριού Pivovarikha [στην περιοχή γύρω από το Ιρκούτσκ], όχι μακριά από το αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έκανε έναν δεύτερο κύκλο κατά την προσγείωση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα ραντάρ», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024