Απόψε θα δούμε την 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας με θέμα την vegan gourmet κουζίνα

Απόψε θα δούμε μια ακόμα σκληρή μάχη στο ριάλιτι Game of Chefs καθώς θα έχουμε την δεύτερη δοκιμασία «Kitchen Battles».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τους αυστηρούς κριτές θα παρακολουθούν τους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να παλέψουν για να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του επόμενου κορυφαίου σεφ και του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας θα έχει θέμα τη vegan gourmet κουζίνα.

Κάθε ομάδα θα πρέπει να μαγειρέψει υπέροχα και πρωτότυπα πιάτα που θα περιέχουν μόνο λαχανικά.

Μέσα στο chef’s market, οι παίκτες θα βρουν τα λαχανικά στο «καλάθι του αγρότη», ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους δύο λεπτά για να πάρουν όποια άλλα υλικά χρειάζονται.

Οι τρεις σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, και οι ομάδες τους δηλώνουν έτοιμοι για την δύσκολη αναμέτρηση.

Για την ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ (ΛΑΝΤΟΣ) μαγειρεύουν οι Φωτεινή Καρακατσάνη, Βαγγέλης Μπάκας, ενώ ξαναμαγειρεύουν και οι Φραγκίσκος Μπαλαρίνης, Μιχάλης Λαζαρίδης.

Για τη ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ (ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ) μαγειρεύουν οι Γιώργος Καπενεκάκης, Βασίλης Σωκιανός, ενώ ξαναμαγειρεύουν και οι  Άγγελος Σακάι, Διαμαντής Αναστασόπουλος.

Για τη ΧΑΚΙ ΟΜΑΔΑ (ΚΟΝΤΟΒΑΣ) μαγειρεύουν οι Γιώργος Μπερκάκης, Αλέξανδρος Καρακατσάνης, Άλκης Μαρκογιαννάκης, Ηλίας Σταμάτης Τεχάντα Καρακατσάνης.

Από την αρχή της εβδομάδας, οι κανόνες έχουν αλλάξει. Η ασυλία δεν ισχύει για όλους τους παίκτες της ομάδας που κερδίζει και την δίνει, πλέον, ο ίδιος ο σεφ της ομάδας.

Στο τέλος της δοκιμασίας, 11 γευσιγνώστες  θα δοκιμάσουν τα πιάτα, χωρίς να ξέρουν σε ποια ομάδα ανήκει το καθένα, θα τα κρίνουν και θα δώσουν την ψήφο τους σε αυτά που θα ξεχωρίσουν.

Αναμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να παρουσιάσει τα πιο νόστιμα vegan πιάτα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr