Η Κυβέλη είχε την καλύτερη φωτογραφία στο χθεσινό πλατό του GNTM και όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη θέση, έπρεπε να μοιράζει τα μειονεκτήματα σε όποιους εκείνη επιθυμεί.
Η ίδια επέλεξε τον Κωνσταντίνο, εκπλήσσοντας το κοινό γιατί οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι και είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία.
Ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε και ξέσπασε με την συμπεριφορά της καθώς την είχε στηρίξει αρκετά: «Νιώθω προδομένος. Έχουμε μιλήσει στο πλατό για την άνοδο της Κυβέλης, που οφείλεται και στην στήριξη που τής έχω δώσει. Άλλαξε παρέα και την βοηθήσαμε ψυχολογικά. Μου κάνει σαν μαχαιριά στην πλάτη. Έχω θυμώσει με αυτήν την απόφαση» δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.