Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θηρίο κατά Ξιαρχό - «Φίλε δε θα σε βρίσω γιατί εγώ προσπαθώ να είμαι άνθρωπος»

Θηρίο κατά Ξιαρχό – «Φίλε δε θα σε βρίσω γιατί εγώ προσπαθώ να είμαι άνθρωπος»

Η ανάρτηση του Θηρίου στο Instagram

Ξέσπασε το Θηρίο, ο Κώστας Δράκουλας όπως είναι το κανονικό όνομά του, κατά του Τάσο Ξιαρχό μετά το απαράδεκτο βίντεο του στα social media στο οποίο κορόιδευε μια νέα κοπέλα για τα κιλά της.

Το Θηρίο, που ήταν για αρκετά χρόνια παχύσαρκος, ανέβασε μια φωτογραφία με το πως είναι το σώμα του σήμερα, μετά την απώλεια πολλών κιλών, την οποία συνόδευε με ένα μακροσκελές μήνυμα βάζοντας στη θέση του τον διάσημο χορογράφο.

«Αγαπητέ φίλε,

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε!»

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024