Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλεκ Μπάλντουιν - Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν – Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του «Rust»

«Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν οικογένειά μου», λέει καταρρακωμένος ο ηθοποιός

Σπάει τη σιωπή του ο Άλεκ Μπάλντουιν. Ο ηθοποιός που στις 22 Οκτωβρίου «έβαψε» τα χέρια του με αίμα, όταν σκότωσε κατά λάθος τη  Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», αναφέρεται πρώτη φορά στο τραγικό περιστατικό και ραγίζει καρδιές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα».

«Ήμασταν δεμένη ομάδα»

Επίσης, χαρακτήρισε το θύμα «οικογένεια του». «Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν οικογένειά μου» είπε και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός», υπογράμμισε στη συνέχεια και ανέφερε πως «δεν του επιτρέπεται να κάνει κανένα σχόλιο γιατί είναι η έρευνα είναι σε εξέλιξη».

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το περιστατικό

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 42χρονη κινηματογραφίστρια.

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία της Σάντα Φε, ένας βοηθός σκηνοθέτης πήρε ένα περίστροφο από όσα ήταν διαθέσιμα από την 24χρονη υπεύθυνη οπλισμού της ταινίας, φώναξε στον Άλεκ Μπάλντουιν τη φράση «cold gun», χωρίς όμως ο ίδιος να έχει ελέγξει εάν το όπλο ήταν γεμάτο ή όχι και με τι είδους σφαίρες.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για τρία όπλα που αφέθηκαν σε ένα καρότσι έξω από την τοποθεσία των γυρισμάτων, με τον πρώτο βοηθό σκηνοθέτη να παίρνει το ένα εξ αυτών και να το μεταφέρει εντός της σκηνής των γυρισμάτων, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν γεμάτο με αληθινές σφαίρες.

Δευτερόλεπτα αργότερα, γυρίζοντας τη σκηνή μέσα σε μια εκκλησία, ο Μπάλντουιν προφανώς στόχευσε προς την κάμερα και πάτησε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας κατά λάθος την Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, ο οποίος βρισκόταν πίσω της.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024