Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τρεις φορές του Ακη Μάντζιου

Οι τρεις φορές του Ακη Μάντζιου

Κι ένα καζάνι που βράζει

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Super League. Και αυτή είναι μια συνθήκη που συνήθως προσφέρει μια ήσυχη Δευτέρα στο ποδόσφαιρο. Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο. Τα κατάφεραν και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που τον ακολουθούν στο ράλι της βαθμολογίας. Μόνο ο Παναθηναϊκός την πάτησε, αλλά οι Πράσινοι δεν έχουν καταφέρει σε αυτό το σχεδόν δίμηνο της σεζόν να «σταυρώσουν» δεύτερο καλό αποτέλεσμα στη σειρά. Αρα μάλλον με έναν τρόπο έχουν συνηθίσει στις «αναταράξεις».

Παρά ταύτα, η σημερινή (Δευτέρα) μάλλον θα αποτελέσει εξαίρεση. Ηδη από χθες βράδυ η κατάσταση θύμιζε καζάνι που… βράζει. Με το ματς του ΟΑΚΑ να κρατά φουντωμένη τη φλόγα και σχεδόν να μετατρέπει σε μακρινή ανάμνηση τις καταγγελίες του Απόλλωνα για τη διαιτησία του Σαββάτου στην Τούμπα. Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Αρη που έχει τραγικά παράπονα από τη διαιτησία. Τα κατάφερε γιατί στο μάλλον «κακό» πρώτο της ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με ένα σκορ (2-0) που δεν το έχασε από τα χέρια της στην ποδοσφαιρική αιχμαλωσία του δεύτερου ημιχρόνου. Το οφείλει στις σπουδαίες επεμβάσεις του Στάνκοβιτς. Και σε μπόλικη δόση τύχης.

Οι αριθμοί του ματς σχεδόν εξηγούν πως το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι σαν… μαγική εικόνα: 5-23 οι τελικές, με τους φιλοξενουμένους να έχουν μεταξύ άλλων ένα απίθανο 13-0 σε κερδισμένα κόρνερ που πραγματικά έχει ενδιαφέρον να ψάξει κανείς αν έχει ξανασυμβεί σε ηττημένο!

Οι αριθμοί όμως πολλές φορές δεν φτάνουν. Και τέλος πάντων δεν είναι δα και η πρώτη φορά που κερδίζει κάποιος ένα ματς ενώ δεν είναι καλύτερος. «Εγιναν απίστευτα πράγματα απόψε» είπε τρεις φορές στις σύντομες δηλώσεις του ο Ακης Μάντζιος, καταβάλλοντας προσπάθεια ώστε να μη χάσει την ψυχραιμία του. Η αναφορά του αναμφίβολα δεν είχε σχέση ούτε με τις τελικές ούτε με τα κόρνερ. Πιθανότατα ούτε και με τις καταγγελίες του Αρη για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. «Εγιναν πράγματα που δικαιώνουν την ομάδα μου, που ζητούσε ξένους διαιτητές για αυτό το παιχνίδι» πρόσθεσε αργότερα στη συνέντευξη Τύπου. Και κάπως έτσι «σχημάτισε» μία από τις βασικές απορίες της ημέρας. Γιατί τελικά το αίτημα του Αρη δεν έγινε δεκτό; Γιατί δεν επιλέχθηκε ένας καλός ξένος διαιτητής; Και κυρίως: Βλέποντας το χθεσινό ματς, έχουν άραγε και σήμερα την ίδια άποψη εκείνοι που πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση;

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024