Με μία αλλαγή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ σε σχέση με το ματς απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Ματέους Βιτάλ, αφήνοντας στον πάγκο τον Παλάσιος, με τους άλλους δέκα να παραμένουν οι ίδιοι.
Συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 του Γιοβάνοβιτς ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Μπρινιόλι στο τέρμα και τους Κώτσιρα, Σάρλια, Βέλεθ, Χουάνκαρ στην άμυνα.
Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Ρούμπεν με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Βιτάλ θα είναι στο ένα άκρο, ο Χατζηγιοβάνης στο άλλο, ο Καρλίτος μεσοεπιθετικός και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό είναι οι Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά