Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super League - Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ

Super League – Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο ΟΑΚΑ

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη είναι αυτό που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League

Ημέρα Super League και σήμερα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα σε Τούμπα και Αγρίνιο, έρχεται ένα εξίσου καυτό πρόγραμμα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική.

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (15:00) ωστόσο διεξάγεται στη Λαμία, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με… do or die και για τις δύο ομάδες. Η Λαμία μοιάζει πιο σταθερή και προέρχεται από το 0-0 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι ακόμα… άρρωστος και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από επτά αγωνιστικές, με τον Γιώργο Παράσχο να καλείται να βρει αμέσως λύσεις, ώστε να επαναφέρει την ομάδα σε ίσιο δρόμο.

Δεύτερο παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (17:15) σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το Τριφύλλι ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση στο Κύπελλο, φεύγοντας με το διπλό από το Περιστέρι.

Οι Πράσινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο τρομερό τους ξεκίνημα που έχουν κάνει στα εντός έδρας παιχνίδια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ευελπιστεί να δει και πάλι… on fire τον Καρλίτος, έχοντας ωστόσο να αντιμετωπίσει μια πολύ συμπαγή και σταθερή ομάδα.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (19:15) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι τόσο και για τις δύο ομάδες όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη προέρχεται από το διπλό στο Πανθεσσαλικό, όπου επικράτησε του Βόλου με 3-1, έχοντας ακόμη μια φορά ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τσούμπερ, που είχε δύο ασίστ και ένα γκολ.

Οι Κιτρινόμαυροι ωστόσο θα αγωνιστούν με δύο σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός τέθηκαν τόσο ο Λιβάι Γκαρσία σο και ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο πλέον μοιάζει να έχει βρει ρυθμό, καθώς προέρχεται και από την εντυπωσιακή νίκη με 5-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Κίτρινοι μοιάζουν να έχουν βρει τα πατήματά τους και θέλουν να καταφέρουν να πάρουν ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως έκαναν και με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά, εκτός τέθηκε ο Λούμορ.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Αστέρα. Και οι δύο έχουν κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα, με τον ΠΑΣ να έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο. Η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από την ήττα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με τον Αστέρα από την άλλη να έρχεται από τη μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024