Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη του Περιστερίου στο φινάλε (87-86)

Μεγάλη νίκη του Περιστερίου στο φινάλε (87-86)

Χάρη σε τρίποντο του Έρικ ΜακΚρι στην τελευταία επίθεση του αγώνα, το Περιστέρι πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην έδρα του ΠΑΟΚ επικρατώντας με σκορ 87-86.

Ένα τρομερό buzzer beater του Έρικ ΜακΚρι στην τελευταία φάση του αγώνα ήταν αυτό που χρειάστηκε στο Περιστέρι για να φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σκορ 87-86, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την τέταρτη περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν από διψήφια διαφορά και εν τέλει να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, χάρη στο πολύ μεγάλο καλάθι του ΜακΚρι που «σκότωσε» τον Δικέφαλο του βορρά.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ήταν οι Τεράν Πέτεγουεϊ και Λίνος Χρυσικόπουλος με 15 πόντους έκαστος, ενώ 12 μέτρησε ο Έρικ ΜακΚρι συν φυσικά και το νικητήριο καλάθι. Από την άλλη πλευρά, ο Ζερμέιν Λοβ είχε 27 πόντους, με τους Μάρβιν Τζόουνς και Βλάντο Γιάνκοβιτς να προσθέτους 18 και 16 αντίστοιχα.

Στο πρώτο ημίχρονο, το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του, όμως ο ΠΑΟΚ παρέμενε πολύ κοντά στο σκορ, μην αφήνοντας της αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» στο δεύτερο δεκάλεπτο πραγματοποίησαν την αντεπίθεσή τους και παίζοντας αρκετά καλά στην επίθεση, κατάφεραν να πάρουν διψήφια διαφορά την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (49-39).

Στην τρίτη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ακριβώς έκανε και ο Δικέφαλος του βορρά στο προηγούμενο δεκάλεπτο, αφού με εξαιρετική άμυνα περιόρισε τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, καταφέρνοντας έτσι να φέρει ξανά το ματς στα ίσα, κάνοντάς το ντέρμπι.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους Περιστεριώτες να έχουν τα ινία, όμως ο Λοβ πάλεψε και παραλίγο να δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ περίπου 4» πριν τη λήξη. Ωστόσο το σύστημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα λειτούργησε και ο Έρικ ΜακΚρι με τρίποντο από τη γωνία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Sports in

Ολυμπιακός: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024