Ζορζίνιο – «Θα έδινα τη Χρυσή Μπάλα στον Ντε Μπρόινε»
Ο ιταλός μέσος δε δίστασε να παραδεχτεί πως θα έδινε τη Χρυσή Μπάλα στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι
Τον Κέβιν Ντε Μπρόινε θα ψήφιζε για τη Χρυσή Μπάλα ο Ζορζίνιο, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο ESPN, υπογραμμίζοντας πως ο βέλγος μεσοεπιθετικός έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Ο ιταλός μέσος της Τσέλσι αστειεύτηκε πρώτα με τη δική του υποψηφιότητα λέγοντας πως θα ψήφιζε τον εαυτό του, ωστόσο, όταν η κουβέντα σοβαρεύτηκε, τόνισε:
«Αν δεν ψηφίσω για μένα, ποιος θα με ψηφίσει; Θέλω να έχω τουλάχιστον μία ψήφο. Κοροϊδεύω. Πιστεύω ότι θα ψήφιζα τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, για όσα έχει κάνει και για το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξε τα τελευταία χρόνια.
Γι’ αυτούς που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, ήταν πολύ όμορφο να τον βλέπεις να παίζει, επειδή καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Είναι ένας παίκτης με ποδοσφαιρική ευφυΐα πάνω από το μέσο όρο».
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442