Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικητές στο «θρίλερ» με τους Γουόριορς οι Γκρίζλις (101-104)

Νικητές στο «θρίλερ» με τους Γουόριορς οι Γκρίζλις (101-104)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην έδρα του Γκόλντεν Στέιτ, οι Γκρίζλις κατάφεραν να φύγουν με το διπλό, υποχρεώνοντας τους Γουόριορς στην πρώτη ήττα της σεζόν (101-104).

«Τρελό» ματς στο Σαν Φραντσίσκο και νικητές οι Γκρίζλις. Σε ένα απίστευτο παιχνίδι μεταξύ των Γουόριορς και των Γκρίζλις, η ομάδα του Μέμφις κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό και να επικρατήσει με 104-101, στην παράταση.

Παρότι ο Στεφ Κάρι ήταν σε «τρελή» βραδιά και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 36 πόντους, οι «πολεμιστές» ήταν άστοχοι στην παράταση, έβαλαν μόλις τρεις πόντους και ηττήθηκαν για πρώτη φορά στη σεζόν.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Τζα Μοράντ που πήρε τα μεγάλα σουτ και τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Οι Γουόριορς ξεκίνησαν το παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και κατάφεραν να προηγηθούν με 17 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου, δείχνοντας από την αρχή τις… ορέξεις τους. Η ομάδα του Μέμφις έκανε… αντεπίθεση στη δεύτερη περίοδο και μείωσε άμεσα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 55-45.

Οι Γκρίζλις μείωναν συνεχώς και με τον Μοράντ να βγαίνει μπροστά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να το οδηγήσουν στην παράταση. Εκεί όπου και εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία της ομάδας του Στιβ Κερ, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν, μετά το τρομερό ξεκίνημα με τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024