Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ - Μία αλήθεια είπε ο Μητσοτάκης στη Μέρκελ

ΣΥΡΙΖΑ – Μία αλήθεια είπε ο Μητσοτάκης στη Μέρκελ

Μάλιστα η κα Σβίγκου απαντώντας με τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ο "λαϊκισμός" και η "δημαγωγία" έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, όταν κάποιοι πολιτεύονταν με το "Βάστα Σόιμπλε"»

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στις κοινές του δηλώσεις με την Άνγκελα Μέρκελ, η υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Ζβίγκου εγκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έθεσε το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων.

Ειδικότερα όμως η κα Σβίγκου σχολίασε τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «η σημερινή Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα της τελευταίας δεκαετίας» και «δεν είναι πλέον μία εστία κρίσης και ελλειμμάτων» τονίζοντας ότι αυτό έγινε επειδή μεσολάβησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η κα Σβίγκου απαντώντας με τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ο «λαϊκισμός» και η «δημαγωγία» έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια, όταν κάποιοι πολιτεύονταν με το «Βάστα Σόιμπλε»».

Αναλυτικά η δήλωση της Ράνιας Σβίγκου έχει ως εξής:

«Ο Κ. Μητσοτάκης, σήμερα, είπε και μια αλήθεια. Η σημερινή Ελλάδα είναι πολύ διαφορετική από το 2011. Όχι επειδή επέστρεψε η ΝΔ των “ημετέρων”,των απευθείας αναθέσεων και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία, αλλά επειδή μεσολάβησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

»Ο «λαϊκισμός» και η «δημαγωγία» έβγαλαν τη χώρα από τα μνημόνια,όταν κάποιοι πολιτεύονταν με το «Βάστα Σόιμπλε» και με το «όλοι μαζί τα φάγαμε».Και, φυσικά,κουβέντα για τις γερμανικές επανορθώσεις,ζήτημα που είχε θέσει ο Α.Τσίπρας στις συνεντεύξεις τύπου του με την Α. Μερκελ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024