«Μετά από πρόσκληση της Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Ελίζαμπεθ Λι, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ, μαζί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα το USNS YUMA όπου ενημερωθήκαμε από τον πλοίαρχο David Gommo για τις δυνατότητες του επιβλητικού καταμαράν» έγραψε στο facebook ο Σταύρος Καλαφάτης

Το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού USNS YUMA, το οποίο βρίσκεται από την Τετάρτη στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν μετά από πρόσκληση της προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελίζαμπεθ Λι, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι ενημερώθηκαν από τον πλοίαρχο David Gommo για τις δυνατότητες του επιβλητικού καταμαράν.

«Μετά από πρόσκληση της Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Ελίζαμπεθ Λι, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ, μαζί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα το USNS YUMA όπου ενημερωθήκαμε από τον πλοίαρχο David Gommo για τις δυνατότητες του επιβλητικού καταμαράν» έγραψε στο facebook ο Σταύρος Καλαφάτης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr