Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο φόβος της Μέρκελ για τα σκυλιά και η «εξαφάνιση» του Πίνατ από το Μαξίμου

Ο φόβος της Μέρκελ για τα σκυλιά και η «εξαφάνιση» του Πίνατ από το Μαξίμου

Γνωρίζοντας αυτή τη φοβία της Μέρκελ, οι υπεύθυνοι του πρωθυπουργικού μεγάρου φρόντισαν να κρατήσουν το σκύλο που έχει υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης σε κάποιον άλλο χώρο του Μαξίμου ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όπως εκείνο που είχε συμβεί στην Άνγκελα Μέρκελ το 2007 σε συνάντησή της με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Ρωσία

Ο φόβος φυλάει τα έρμα λέει ο λαός μας και η φοβία της Άνγκελα Μέρκελ για τα σκυλιά ήταν η αιτία που ο σκύλος του πρωθυπουργού Πίνατ δεν εμφανίζεται όπως σε άλλες περιπτώσεις για να «υποδεχθεί» την καλεσμένη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γνωρίζοντας αυτή τη φοβία της Μέρκελ, οι υπεύθυνοι του πρωθυπουργικού μεγάρου φρόντισαν να κρατήσουν το σκύλο που έχει υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης σε κάποιον άλλο χώρο του Μαξίμου ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, όπως εκείνο που είχε συμβεί στην Άνγκελα Μέρκελ το 2007 σε συνάντησή της με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Ρωσία.

Την ώρα τη συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου με τον Ρώσο πρόεδρο, στο δωμάτιο βρισκόταν και το πελώριο μαύρο λαμπραντόρ του Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο σκύλος πλησίασε την Άγκελα Μέρκελ και η Γερμανίδα Καγκελάριος φάνηκε να νιώθει από αμηχανία έως ανασφάλεια και δυσφορία.

Μερικά χρόνια αργότερα ο Ρώσος πρόεδρος είχε δηλώσει για εκείνο το περιστατικό ότι «ήθελα να κάνω κάτι ωραίο για εκείνη. Όταν ανακάλυψα ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα σκυλιά, φυσικά ζήτησα συγνώμη».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024