Ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε ότι θα πρέπει να κάτσουν όλοι οι συνυποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και να συζητήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ μίλησε ο Παύλος Χρηστίδης μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος σημείωσε ότι: «Τα δεδομένα αλλάζουν, οδηγός μας είναι η ανθρωπιά που μας έδειξε η Φώφη Γεννηματά, καθώς η πολιτική γίνεται για τους ανθρώπους».

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Σε ρυθμούς επικαιρότητας» με τον Αλφόνσο Βιτάλη, ότι: «Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να συζητήσουμε λίγο πιο νηφάλια. Όσα ζήσαμε είναι γεγονότα, είναι δεδομένα τα οποία μας επηρεάζουν. Θα κουβεντιάσουμε όλοι οι συνυποψήφιοι και με τη βάση, για να δούμε τι ακριβώς πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, για να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτικής της παράταξης. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε για την πολιτική, θα μιλήσω κι εγώ καθαρά».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι: «η προοπτική και η ενότητα της παράταξης είναι κάτι σημαντικό, αλλά η σκέψη όλων μας είναι αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους της Φώφης Γεννηματά που πενθούν».

Συγκλόνισε όλη την κοινωνία

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, η απώλεια της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε όλη την κοινωνία. «Ήταν η ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής, ένας άνθρωπος που γέμισε με συναισθήματα και την πολιτική. Είχε μέσα της την έγνοια του καθήκοντος τη σημασία της προσφοράς. Είχε ιδανικά και αξίες, δεν λύγισε μπροστά σε τίποτα και αυτό που αξίζει να έχουμε στο μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης.

«Είναι πια ένα σύμβολο αξιοπρέπειας και ήθους, γενναιότητας και τόλμης. Ένα σύμβολο αξιοσύνης. Μπήκε μπροστά όταν πολλές μάχες φαίνονταν χαμένες και κατάφερε να πάρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Ξεπερνούσε με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και τη δύναμή της, την αμφισβήτηση και την άδικη κριτική που της γινόταν. Αυτή είναι η παρακαταθήκη για την ενότητα, την ανανέωση και τη διεύρυνση της παράταξης. Είχε πάντα στο μυαλό της τη μεγάλη εικόνα», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr