Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου - Ποιος είναι ο αλεξιπτωτιστής που προσγειώθηκε μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου – Ποιος είναι ο αλεξιπτωτιστής που προσγειώθηκε μπροστά στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πρόκειται για τον αρχιλοχία Γιώργο Κουτσογιάννη, ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας Ελεύθερης Πτώσης της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη των αλεξιπτωτιστών στη Θεσσαλονίκη, μετά το τέλος της παρέλασης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις έκλεισαν με δύο αλεξιπτωτιστές που βούτηξαν από ελικόπτερο τύπου «Χιούι», με την ελληνική σημαία να ανοίγει και να προσγειώνονται μπροστά από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία παρέδωσαν την ελληνική σημαία.

Ο ένας εκ των δύο αλεξιπτωτιστών είναι ο Λαρισαίος αρχιλοχίας Γιώργος Κουτσογιάννης, ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας Ελεύθερης Πτώσης της Σχολής Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο.

Με καταγωγή από τους Νερόμυλους Αγιάς όπου μεγάλωσε μέχρι τα 18 του και διαμένων σήμερα στη Λάρισα, ο 43χρονος υπαξιωματικός, πατέρας ενός παιδιού, μίλησε στο onlarissa.gr γι’ αυτή τη μοναδική του εμπειρία.

«Ήταν μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για μένα» σημειώνει ο κ. Κουτσογιάννης, επισημαίνοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος λόγω «των περισσότερων εμποδίων» που είχαν να αντιμετωπίσουν οι αλεξιπτωτιστές κατά τη προσγείωσή τους.

Ο Λαρισαίος αλεξιπτωτιστής έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μεγάλη εθνική επέτειο, τονίζοντας πως «εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε τα πάντα για τον ελληνικό λαό. Κι όπως αυτός παίρνει από εμάς κουράγιο, παίρνουμε κι εμείς από αυτούς».

Φωτό από onlarissa

Φωτό από onlarissa

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024