Μίνα Γκάγκα – Για δεύτερη φορά στην Βόρεια Ελλάδα – Επίσκεψη σε νοσοκομεία και εμβολιαστικά κέντρα
Η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε τους χώρους και ενημερώθηκε για όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.
Τα Νοσοκομεία της Θράκης επισκέφθηκε η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, προκειμένου να συζητήσει με τα στελέχη του ΕΣΥ όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο στην αντιμετώπιση των περιστατικών Covid-19 όσο και στη συνολική λειτουργία του συστήματος.
Στο Νοσοκομείο Ξάνθης, η αναπληρώτρια υπουργός επισκέφθηκε τους χώρους και ενημερώθηκε για όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους, συζητήθηκαν τα θέματα που έχουν ανακύψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και η πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην περιοχή. Η κ. Γκάγκα δεσμεύτηκε για συνεχή συνεργασία και επίλυση των καίριων ζητημάτων του Νοσοκομείου.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, όπως και το ζήτημα της βελτίωσης των κτιριακών υποδομών, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα της Διοίκησης, μέχρι την έναρξη λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε την Αιματολογική Κλινική και το Εμβολιαστικό Κέντρο, στο οποίο λειτουργούν 4 εμβολιαστικές γραμμές, καθώς και τις εγκαταστάσεις για το Κέντρο Αποκατάστασης.
Τονίστηκε ο ρόλος του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς και το εκπαιδευτικό έργο στους φοιτητές. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα στελέχωσης και υποδομών.
Στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου, η κ. Γκάγκα επισκέφθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο, την Παθολογική Κλινική εντός της οποίας λειτουργεί το τμήμα Covid και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Τόσο ο Διοικητής όσο και οι Υπηρεσιακοί παράγοντες του Νοσοκομείου (Ιατροί, Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό) έδωσαν έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και προσωπικό, αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών και επέκτασης της λειτουργίας τη Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση περισσότερων ασθενών.
Η περιοδεία της Αν. Υπουργού ολοκληρώθηκε χθες, Πέμπτη, με την παρουσία της στη δοξολογία στη Μητρόπολη Διδυμοτείχου, χωροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού και την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο πεσόντων.
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442