Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ - Της «έκοψαν» την ιππασία με εντολή γιατρού - Είναι η μεγάλη της αγάπη

Βασίλισσα Ελισάβετ – Της «έκοψαν» την ιππασία με εντολή γιατρού – Είναι η μεγάλη της αγάπη

Ως γνωστόν από μικρή ηλικία η Βασίλισσα Ελισάβετ αγαπάει την ιππασία, όμως τα προβλήματα στην υγεία της την έχουν αναγκάσει να διακόψει την ενασχόλησή της με το αγαπημένο της σπορ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπάει την ιππασία και τα άλογα, ίσως, όσο τίποτα άλλο. Όμως, λόγω των προβλημάτων στην υγεία της, η βασίλισσα εδώ και δύο μήνες δεν μπορεί να ασχοληθεί με το αγαπημένο της σπορ.

Η Ελισάβετ την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά εδώ και οκτώ χρόνια, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στη σύνοδο Cop26 για το κλίμα που θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη. Η είδηση της ασθένειας πυροδότησε όργιο φημών για το εάν η βασίλισσα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της.

Τα άσχημα νέα για την ιππασία

Σύμφωνα με τη Sun, η Ελισάβετ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της άθλημα, την ιππασία, εδώ και δύο μήνες, καθώς υπέφερε από «ενοχλήσεις». Η διακοπή έγινε με εντολή των γιατρών, αλλά η ίδια φέρεται αποφασισμένη να καθίσει εκ νέου στη σέλα. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να ανέβει σε άλογο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκωτία.

Επικαλούμενη πηγή από το κάστρο του Μπαλμόραλ, που είναι και η κατοικία της βασιλικής οικογένειας για διακοπές στη Σκοτία, η Sun αναφέρει ότι η βασίλισσα ένιωσε «αρκετή ταλαιπωρία».

«Λατρεύει την ιππασία και είναι μέρος της τελετουργίας της για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της», σημείωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι νιώθει «πολύ απογοητευμένη που δεν πήγε για ιππασία από τις αρχές Σεπτεμβρίου».

Αγαπάει με πάθος τα άλογα

Η αγάπη της βασίλισσας για τα άλογα είναι γνωστή, καθώς η ίδια παρακολουθεί αγώνες, τα φροντίζει και ιππεύει. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που την έχουν φωτογραφήσει σε τέτοιες δραστηριότητες.

Η 95χρονη μονάρχης επρόκειτο να ταξιδέψει στη Σκωτία για το Cop26 τη Δευτέρα. Αντ’ αυτού, θα απευθύνει μήνυμα μέσω βίντεο προς τους μετέχοντες. Η ίδια φέρεται ότι θέλει πολύ η διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία.

Η γενικότερη όμως εικόνα προκαλεί εντύπωση. Πέραν της παραμονής της στο νοσοκομείο, τις προηγούμενες εβδομάδες, σε δημόσιες εμφανίσεις της, χρησιμοποίησε μπαστούνι.

Μετά την επιστροφή της στη δουλειά, την Τρίτη, μετείχε σε διαδικτυακές ακροάσεις από το κάστρο του Ουίνδσορ, που ήταν και η πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά από επτά ημέρες, αφού οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση. Την ίδια ημέρα συνομίλησε με τον υπουργό Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ, για τον προϋπολογισμό, ενώ την Τετάρτη πραγματοποίησε την εβδομαδιαία συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024