Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mugler - Η δυναμική καμπάνια του οίκου «κλείνει» το μάτι στην νέα εποχή της μόδας και την Generation Z

Mugler – Η δυναμική καμπάνια του οίκου «κλείνει» το μάτι στην νέα εποχή της μόδας και την Generation Z

Πως ο Casey Cadwallader άνοιξε μια νέα εποχή για τον Mugler και την νέα γενιά καταναλωτών;

Ο Casey Cadwallader άνοιξε μια νέα εποχή για τον Mugler. Μετά από μια εντυπωσιακή πασαρέλα, που έπαιζε με τον χρόνο και τις κινήσεις, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, ο σχεδιαστής έκανε για άλλη μια φορά το ντεμπούτο μιας δυναμικής ταινίας, που παρουσιάζει τη συλλογή της μάρκας για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Η αλλαγή φρουράς

Ο οίκος Mugler φαινομενικά ήταν πάντα παρών με όλα εκείνα τα στοιχεία και μοναδικές κρεασιόν για να κυριαρχεί στην μόδα αλλά και το θέαμα. Πριν ο Manfred Thierry Mugler φύγει από τον ομώνυμο οίκο του το 2003, καθιέρωσε ένα όραμα για τη μόδα, το ανθρώπινο σώμα και την πασαρέλα ως μέσο για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

View this post on Instagram

A post shared by petite how (@petitehow)


Από τη Naomi Campbell και τη Linda Evangelista που «ανταγωνίζονταν» για την κάμερα στην πασαρέλα με πλαστικές περούκες μέχρι τον εμβληματικό κορσέ μοτοσυκλέτας που ταλαντεύεται στην πασαρέλα στο μουσικό βίντεο «Too Funky» του Τζορτζ Μάικλ, η χρήση θεατρικών στοιχείων μαζί με… ιδιότροπα ρούχα ανέβασε τον οίκο σε θρύλο και τελικά, ξεπέρασε τη δουλειά του πέρα ​​από την πασαρέλα και στην ποπ κουλτούρα. «Δουλεύοντας στον Mugler, η ιδέα ότι μια εμφάνιση είναι θέαμα ήταν το φόρτε του. Ήταν μεγάλος σκηνοθέτης», είπε ο σημερινός δημιουργός του Mugler, Casey Cadwallader από το γραφείο του στο Παρίσι. «Και κατά κάποιο τρόπο, αυτή είναι η δική μου απογυμνωμένη εκδοχή αυτού»,

Από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας μόδας το 2018, ο Cadwallader άφησε αξέχαστες στιγμές για τον Mugler – την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala το 2019, το κομμένο φόρεμα της Madison Beer στα MTV VMA 2020 και τα εντυπωσιακά outfit της Cardi B στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Παρόμοια με τις προηγούμενες σεζόν, ο δημιουργικός διευθυντής έχει δημιουργήσει κορσέδες με την υπογραφή του Thierry Mugler που αγκαλιάζουν το σώμα αλλά με καμπύλες και άνετες παραλλαγές.

Το μοντέλο Sora Choi ανοίγει την ταινία φορώντας ένα κομψό μπλέιζερ και γυαλιστερό καλσόν και ακολουθεί το powerwalk της Bella Hadid πριν πέσει στην αγκαλιά μορφών ντυμένων στα λευκά από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Χρυσές αλυσίδες χρησιμεύουν ως γυαλιστεροί τόνοι στη συλλογή, που ξεχωρίζουν από το στρίφωμα ενός μίνι φορέματος και ενός εξώπλατου σακακιού. Τα διαφανή υφάσματα κυριαρχούν περαιτέρω στη γκάμα, αγκαλιάζουν το σώμα. Στα κομμάτια προστίθενται πιτσιλιές από νέον, καθώς και ανακλαστικά υλικά που προσθέτουν μια εντυπωσιακή αντίθεση στο σκοτάδι.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024