Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης - «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα»

Γιώργος Τσαλίκης – «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα»

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα έχει φουντώσει για τα καλά

Ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε και τα είπε όλα!

Ο Γιώργος Τσαλίκης, σε δηλώσεις που έκανε αρχικά στην Super Κατερίνα και τον Σπύρο Κεραμίδα, είπε ενοχλημένος τα εξής: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ, αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα…ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι».

Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», μίλησε για την συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και στον Δήμο και στην δουλειά μου, ότι είπα ακριβώς δεν είμαστε τρελοί με βλέπεις για τρελό; Είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, ο οποίος κάνω την δουλειά μου πάρα πολλά χρόνια θέλω να έχω πάρα πολύ κέφι, θετική ενέργεια, να νιώθω σαν παιδί, να χαμογελάω, να αγαπώ τους ανθρώπους. Όταν κάποιος σε προσβάλει όμως με αυτόν τον τρόπο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό τι να πω»

«Είναι ντροπή τους απλά»

«Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να πάω να πω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ένας άνθρωπος που έχει αδικηθεί κατάφορα και προσπαθεί και μάλιστα να αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα. Άρα λοιπόν δεν επιδιώκω εγώ κάτι, όταν με προκαλούν και νιώθω ότι θίγομαι φυσικά και θα απαντήσω. Ντροπή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και όταν νιώθω ότι κάποιος με θίγει, πλέον είμαι σε μια ηλικία που το εκφράζω. Είναι ντροπή τους απλά, εγώ πραγματικά την είδα την συνέντευξη στο αυτοκίνητο και έμεινα άφωνος και νομίζω ότι και ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν σε δύσκολη θέση. Γιατί ειδικά εκεί που έβγαλε ένα λογύδριο η κυρία και είπε ότι είναι μια μέρα, που όντως είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας, γιατί και εμείς έχουμε καρκινοπαθής στην οικογένεια και ξέρουμε την αγωνία, όταν μετά της ζήτησε η Φαίη να μιλήσει για το Big Brother δεν είχε πρόβλημα.

Τι να πω τώρα εντάξει επίπεδο, τι να πω. Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αν θα καλέσω τον Γκουντάρα στην πρεμιέρα, όχι δεν θα τον καλέσω δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024