Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aντζελίνα Τζολί - Η εξομολόγηση για την μητρότητα - «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τέλεια»

Aντζελίνα Τζολί – Η εξομολόγηση για την μητρότητα – «Δεν είμαι σε καμία περίπτωση τέλεια»

Η Αντζελίνα Τζολί, μητέρα 6 παιδιών, εξομολογείται πως νιώθει με την μητρότητα, τα λάθη της αλλά και πόσο λατρεύει να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν

Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Αντζελίνα Τζολί, εξομολογήθηκε ότι, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν στο παρελθόν, τα παιδιά της μεγαλώνουν και γίνονται «υπέροχα πλάσματα».

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπρατ Πίτ και την «μάχη» για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους,  η Αντζελίνα Τζολί κατηγορήθηκε από πολλούς για εγωιστική συμπεριφορά, καθώς και ότι προσπαθεί χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της μακριά από τα παιδιά.

Από τότε, έχουμε δει την διάσημη ηθοποιό σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με τα πέντε παιδιά της (ο μεγαλύτερος, ο Μαντοξ βρίσκεται σε σπουδές εκτός των ΗΠΑ), αλλά και σε πολλές συνεντεύξεις όπου αναφέρεται κυρίως στην μητρότητα.

Αυτή την φορά στο περιοδικό People, η Αντζελίνα αναφέρθηκε στο πως είναι να βλέπει τα παιδιά της να περνούν το δύσκολο στάδιο της εφηβείας, μιας και τα μικρότερα, τα δίδυμα Vivienne και Nox είναι 13 ετών.

«Βασικά είναι εξαιρετικοί άνθρωποι.. Και επειδή είναι και πολλά, νομίζω πως μεγαλώνοντας επηρεάζονται πολύ μεταξύ τους. Δεν είμαι η αρχηγός σε οτιδήποτε, είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους και πολύ ανθρώπινη. Προτεραιότητά μου είναι να τα στηρίζω για να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι» δήλωσε η ηθοποιός.

Για την μητρότητα είπε «Δεν είμαι τέλεια γονιός, με τίποτα. Κάθε μέρα νιώθω ότι τα κάνω όλα λάθος. Βλέπω σε πόσα πράγματα είμαι λάθος. Είμαι και πολύ απαιτητική από τον εαυτό μου, συνέχεια αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό πράγμα.»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024