Τίτλοι τέλους για το περιοδικό The Believer – 20 χρόνια αφιερωμένα στη λογοτεχνία και τη μουσική
Το τεύχος Φεβρουαρίου/Μαρτίου 2022 (Νο. 139) του περιοδικού θα είναι το τελευταίο
Το αμερικανικό λογοτεχνικό περιοδικό The Believer σταματά να εκδίδεται και το τελευταίο του τεύχος θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
Το διμηνιαίο περιοδικό -που εκδίδεται από το Κολλέγιο Ελεύθερων Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, στο Λας Βέγκας μέσω του Black Mountain Institute- δημοσιεύει συνεντεύξεις, δοκίμια και κριτική, συμπεριλαμβανομένου ενός ετήσιου μουσικού τεύχους.
Το τεύχος Φεβρουαρίου/Μαρτίου 2022 (Νο. 139) του περιοδικού θα είναι το τελευταίο.
Το περιοδικό The Believer ιδρύθηκε από τις Χάιντι Τζούλαβιτς, Βέντελα Βίντα και τον Εντ Παρκ το 2003. Από το 2003-2014 εκδόθηκε από τον McSweeney’s, ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο του Ντέιβ Έγκερς. Το 2008-2014, το περιοδικό δημοσίευε τη στήλη του μουσικοκριτικού Γκρέιλ Μάρκους «Real Life Rock».
Από το 2017 δημοσιεύεται από το Black Mountain Institute.
«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά απαραίτητη, δυστυχώς», δήλωσε Τζένιφερ Κιν, κοσμήτορας του Κολεγίου Ελεύθερων Τεχνών του UNLV.
«Το περιοδικό κατανάλωσε ένα σημαντικό μέρος των πόρων του BIM. Μετά την εξέταση των δεδομένων, ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε δρόμος για να συνεχιστεί η έκδοση του» ανέφερε.
Το The Believer βραβεύθηκε 12 φορές ως Εθνικό Περιοδικό στις ΗΠΑ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Μύκονος στην κορυφή του κόσμου: Το «Πάντεχνον» επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια
- «Ραφαήλ ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα
- Καλοκαιρινές εκπτώσεις στα Public: Η καλύτερη στιγμή για βουτιά στις έξυπνες αγορές
- Στάρμερ: Αποχωρώ με το χαμόγελο και υπερήφανος για όλα όσα επιτελέσαμε – Αναλαμβάνει ο Μπέρναμ
- ΕΛΑΣ: 5 +1 εμβληματικές παρεμβάσεις στην Παιδεία, για την ενίσχυση της δημόσιας εκπαίδευσης
- LIVE: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εργαλειοποιεί τους θεσμούς για να επεκτείνει την εξουσία του
- Δένδιας για επέτειο τουρκικής εισβολής: Το Κυπριακό παραμένει ζήτημα παράνομης κατοχής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442