Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κάθε μέρα προσπαθούσα να τον πείσω να εμβολιαστεί» - Σε απόγνωση η σύζυγος αρνητή που άφησε τρία παιδιά ορφανά

«Κάθε μέρα προσπαθούσα να τον πείσω να εμβολιαστεί» – Σε απόγνωση η σύζυγος αρνητή που άφησε τρία παιδιά ορφανά

Αυξάνονται δυστυχώς τα περιστατικά που ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται από τον κοροναϊό. Στην πλειοψηφία τους ανεμβολίαστοι, ενίοτε δε και αρνητές του ιού πεθαίνουν στα νοσοκομεία βυθίζοντας

Αυξάνονται δυστυχώς τα περιστατικά που ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίζονται από τον κοροναϊό. Στην πλειοψηφία τους ανεμβολίαστοι, ενίοτε δε και αρνητές του ιού πεθαίνουν στα νοσοκομεία βυθίζοντας στη θλίψη της οικογένειες τους, αφήνοντας ορφανά παιδιά.

Σπαραχτική είναι η μαρτυρία της Στέλλας, που έχασε τον σύζυγό της και την πεθερά της από κοροναϊό, ενώ ο κουνιάδος της, που είναι μάλιστα και γιατρός, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Και οι τρεις ήταν αρνητές του ιού και φυσικά ανεμβολίαστοι.

«Κάθε μέρα προσπαθούσα να τον πείσω να εμβολιαστεί», λέει με απόγνωση η Στέλλα, μιλώντας στο MEGA. Η ίδια και τα τρία παιδιά της έχουν εμβολιαστεί.

Ωστόσο, με την υποστήριξη του αδερφού – γιατρού ο 63χρονος όπως και η μητέρα του, δεν πίστευαν όλα αυτά που λέγονται για τον κοροναϊό.

«Είσαι υπερβολική» ήταν η απάντηση που εισέπραττε η Στέλλα.

Τι τον σκότωσε

Δεν πίστευε όσα λέγονται για την επικινδυνότητα του ιού, αρνιόταν να εμβολιαστεί και καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Είναι οι τρεις λόγοι που ο 63χρονος Γιάννης Χριστοδούλου δεν είναι πια εδώ, όπως λέει η σύζυγός του.

«Έχασα το στολίδι μου, τίποτα άλλο. Τον έχω 35 χρόνια δίπλα μου, 35 ολόκληρα χρόνια και με εγκατέλειψε, με άφησε, δεν με άκουσε» προσθέτει με απόγνωση η σύζυγος του 63χρονου.

Εκανα τα αδύνατα δυνατά για τον πείσω

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS περιγράφει τις δραματικές προσπάθειες να τον μεταπείσει.

«Έκανα τα αδύνατα δυνατά μέχρι που μπήκα μαζί του στα επείγοντα, έκανα φασαρία για να έχει οικείο πρόσωπο γύρω του ώστε να τους αφήσει να τον φροντίσουν» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Μάταια προσπαθούσε να τον πείσει να κάνει το εμβόλιο.

«Εγώ το έχω κάνει, τα παιδιά μου το έχουνε κάνει και προσπαθούσα… Κάθε μέρα είχαμε τη συζήτηση αυτή, κάθε μέρα μέσα στο σπίτι μας ήταν η συζήτηση το τι είναι ο κορωνοϊός και τι γίνεται. Αλλά ήταν το “είσαι υπερβολική”» πρόσθεσε.

Ξεκλήρισε την οικογένεια

Τραγική ειρωνεία πως πριν από 10 ημέρες ο 63χρονος έχασε την επίσης ανεμβολίαστη μητέρα του από κοροναϊό ενώ, διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας βρίσκεται ο αδελφός του, γιατρός στο επάγγελμα που μοιραζόταν τις ίδιες απόψεις γύρω από το εμβόλιο και φαίνεται πως ήταν εκείνος που τον έπεισε να μην το κάνει.

«Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορονοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου.

Άλλοι νομίζουν ότι αν εμβολιαστουν αρνούνται τη θρησκεία τους

«Ο αδελφός ήταν γιατρός. Ήταν αρνητής βέβαια αυτό ήταν το άσχημο. Δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο μόνο αυτό. Αλλά ούτε στον κόσμο έλεγαν να μην εμβολιαστούν, ούτε έλεγαν κάτι αρνητικό, ούτε μην πας να το κάνεις» υποστήριξε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παλαμά, Αριστείδης Αδάμ.

Άλλα δεν ήταν οι μοναδικοί ανεμβολίαστοι στο χωριό, κάτοικος στο LIVE NEWS αποκαλύπτει πως οι λόγοι είναι κυρίως θρησκευτικοί με ολέθριες συνήθως συνέπειες.

Στην επαρχία υπάρχουν κάποιοι που έχουν άγνοια των πραγματικών γεγονότων. Και νομίζουν ότι αν κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό ότι αρνούνται τη θρησκεία τους.

«Ούτε κόλλησα, ούτε τίποτα. Το μόνο που έκανα και το συνιστώ είναι το εμβόλιο που με έσωσε» συμπλήρωσε η σύζυγος του 63χρονου, του οποίου η κηδεία τελέστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Κοινότητας Παλαμά.

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024