Φώφη Γεννηματά – «Έχω να δώσω δύο μάχες, δεν μπορώ να δώσω και τις δύο» – Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Μανώλη Χριστοδουλάκη
Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι η Φώφη Γεννηματά, ενώ γνώριζε την επιδείνωση της υγείας της και το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει, προτίμησε να συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στο κόμμα, με στόχο την διασφάλιση της ενότητας του ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αφήνοντας πίσω τα θέματα της υγείας της.
Για την Φώφη Γεννηματά που τον εμπιστεύθηκε και που ο ίδιος γνώρισε από κοντά, συνεργαζόμενος σε καθημερινή βάση μαζί της, μίλησε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι η Φώφη Γεννηματά, ενώ γνώριζε την επιδείνωση της υγείας της και το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει, προτίμησε να συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στο κόμμα, με στόχο την διασφάλιση της ενότητας του ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αφήνοντας πίσω τα θέματα της υγείας της.
Όπως ανέφερε, ουδείς περίμενε την ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, μάλιστα και η ίδια όταν μπήκε το βράδυ στο νοσοκομείο, πίστευε ότι θα την διώξουν οι γιατροί, γι΄ αυτό και είπε σε συνεργάτη της να μην ακυρώσει μια τηλεοπτική εμφάνιση που είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα, αναμένοντας ότι θα βγει από το νοσοκομείο και θα μπορέσει να είναι συνεπής.
Ο κ. Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα και την απλότητα της Φώφης Γεννηματά, αποκάλυψε ότι ζήτησε ακόμη και από τον ίδιο ή άλλους στενούς συνεργάτες της να μην την επισκεφθούν στο νοσοκομείο, ενώ όταν ενημερώθηκε από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο για την σοβαρότητα της κατάστασης της, είπε «έχω να δώσω δύο μάχες: μια πολιτική και μία για την υγεία μου, δεν μπορώ να δώσω και τις δύο», δηλώνοντας την απόσυρση της από τις εσωκομματικές εκλογές.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442