Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπράντον Λι - Ξεσπά η πρώην σύντροφός του -  «Η καρδιά μου πονάει. Όχι όπλα στα γυρίσματα»

Μπράντον Λι – Ξεσπά η πρώην σύντροφός του – «Η καρδιά μου πονάει. Όχι όπλα στα γυρίσματα»

Η πρώην σύντροφος του, Ελίζα Χάτον, δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον χαμό του ηθοποιού, αυτή την φορά έσπασε την σιωπή της, καθώς ο τραγικός θάνατος της γυναίκας στο σετ, την άγγιξε.

Το δυστύχημα στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον θάνατο του Μπράντον Λι, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «The Crow».

Η πρώην σύντροφος του, Ελίζα Χάτον, δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον χαμό του ηθοποιού, αυτή την φορά έσπασε την σιωπή της, καθώς ο τραγικός θάνατος της γυναίκας στο σετ, την άγγιξε.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 1993. Στις 31 Μαρτίου 1993, είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί και παρέμεναν μόνο τρεις ημέρες για να τελειώσει ο Λι τα γυρίσματα. Εκείνη τη νύχτα μαγνητοσκοπούσαν μία σκηνή στο στούντιο Καρόλκο, στο Γουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνα, όπου ο πρωταγωνιστής Eric Draven -Μπράντον Λι- πυροβολείται από τον Funboy, τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Μάικλ Μάσι.

Σε αυτή τη σκηνή ο Μπράντον Λι πυροβολείται στην πραγματικότητα.

Στην αρχή, το συνεργείο και οι λοιποί ηθοποιοί υπέθεσαν ότι υποδυόταν τον ρόλο του. Μια κίνηση μάλιστα του χεριού του, η οποία έδινε την αίσθηση ότι κάτι ήθελε να δείξει, σχολιάστηκε ως «απίστευτη ερμηνεία» από τους παρευρισκόμενους.

Γρήγορα όμως συνειδητοποιήσαν ότι δεν πρόκειται για υποκριτική και πως ο ηθοποιός είχε τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά και την σπονδυλική στήλη από μία σφαίρα. Μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο του Γουίλμινγκτον, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έξι ωρών.

Οι έμπειροι χειρουργοί πάλεψαν να του σώσουν τη ζωή με όποιο κόστος, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Μπράντον Λι δηλώθηκε νεκρός στις 31 Μαρτίου 1993, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, σε ηλικία 28 ετών.

«Είχα συγκλονιστεί από το σοκ»

«Πριν από 28 χρόνια είχα συγκλονιστεί από το σοκ και το πένθος της απώλειας της αγάπης της ζωής μου, του Μπράντον Λι κι ήταν τόσο παράλογο αυτό. Η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ για την Χαλίνα Χάτσινς, τον σύζυγό της και τον γιο της και όσους άφησε πίσω της σε αυτή την αναπόφευκτη τραγωδία», δήλωσε στο People η Ελίζα Χάτον.

Επίσης, ζήτησε δημόσια «από αυτούς που είναι σε θέση να κάνουν αλλαγές να σκεφτούν εναλλακτικές αντί για τα αληθινά όπλα στα γυρίσματα».

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Μπράντον Λι, την ημέρα των αρραβώνων τους το 1992 στην Βενετία. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όπλο στα γυρίσματα».

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024