Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέντοβιτς – «Μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας»

Νέντοβιτς – «Μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Εφές και Βιλερμπάν στη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στους δημοσιογράφους για τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τις Εφές και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος τόνισε πως οι πράσινοι μπορούν να κάνουν το 2/2 εντός έδρας, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νέντοβιτς:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια της εβδομάδας γιατί παίζουμε εντός έδρας. Τα τρία ματς που έχουμε χάσει ήταν εκτός ως τώρα, που δεν είναι δικαιολογία προφανώς, αλλά για εμάς τα εντός έδρας έχουν ένα ιδιαίτερο αντίτυπο. Παίρνουμε μεγάλη ώθηση από τους οπαδούς μας, αλλά από την άλλη θα έρθουν οι πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό και να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος ώστε να κερδίσουμε το ματς».

Για το άσχημο ξεκίνημα της Εφές: «Έτσι ξεκίνησε η Εφές και πέρσι και έφτασε μέχρι την κατάκτηση της Euroleague. Είμαι σίγουρος πως θα βρουν ρυθμό και την κατάλληλη χημεία και δεν ανησυχώ γι αυτούς, αλλά για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε άμυνα και σε επίθεση και να παίξουμε όπως ακριβώς παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο Τελ Αβίβ, αλλά και στις τρεις περιόδους με το Περιστέρι».

Για το τι έχει να αποδείξει το «τριφύλλι»: «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και όπως είπα να ελέγξουμε τον ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα. Να πηγαίνουμε φάση-φάση και να μείνουμε κοντά μέχρι το τέλος».

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024