Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Public στηρίζει την ισότιμη πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαίδευση  και το πρόγραμμα «ΔΕΣΜΟΣ για τα Σχολεία»

Το Public στηρίζει την ισότιμη πρόσβαση στην ψηφιακή εκπαίδευση και το πρόγραμμα «ΔΕΣΜΟΣ για τα Σχολεία»

Μεγιστοποιώντας τη συμμετοχή των καταναλωτών στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», προσφέρει υπολογιστές σε δημόσια σχολεία σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ»

Το Public, αγαπημένος προορισμός για όλη την οικογένεια, διευρύνει την υποστήριξη του προς το πρόγραμμα «ΔΕΣΜΟΣ για τα Σχολεία» του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» με στόχο την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, εκπαιδευτικών υλικών και έργων υποδομής για τη βελτίωση των συνθηκών μάθησης σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Η στήριξη του Public στο πρόγραμμα «ΔΕΣΜΟΣ για τα Σχολεία» συνδυάστηκε φέτος με το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα». Χιλιάδες μαθητές και φοιτητές συμμετείχαν στην πρωτοβουλία με τις αγορές τους, επιλέγοντας το Public για να αξιοποιήσουν τα κουπόνια του προγράμματος και να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Από πλευράς του το Public, προχωρά με την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 30.000 ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών σε αίθουσες πληροφορικής 11 δημόσιων σχολείων, βελτιώνοντας τις συνθήκες μάθησης για 2.398 μαθητές στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα, τη Λέσβο, την Πάρο και τη Σάμο.

Πιστό στον εταιρικό του σκοπό να εμπνέει και να στηρίζει τους ανθρώπους ώστε να απολαμβάνουν τη ζωή, το Public αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ισότιμη πρόσβαση των νέων στην ψηφιακή εκπαίδευση, την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς συσκευών τεχνολογίας και οικιακών συσκευών που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Public-MediaMarkt, για την υποστήριξη 21 δομών προστασίας και φιλοξενίας παιδιών σε όλη την Ελλάδα μέσω του ΔΕΣΜΟΥ, και των 3.230 επιπλέον συσκευών τεχνολογίας (laptop, tablet κ.α.) που προσφέρθηκαν τον Απρίλιο του 2020 σε δημόσια σχολεία, στο πλαίσιο της μεγάλης δωρεάς του Ομίλου Olympia για την αντιμετώπιση των συνεπειών της COVID-19.

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας δράσεις στους εξής τομείς: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία, Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων. Το πρόγραμμα «Δεσμός για τα Σχολεία» διανύει φέτος τον έκτο χρόνο υλοποίησης και μέχρι σήμερα έχει καλύψει ανάγκες 116 σχολείων σε 63 περιοχές της χώρας, βελτιώνοντας την εκπαιδευτική εμπειρία 12.000 μαθητών.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024