Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός έσπασε το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έσπασε το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 και έβαλε και πάλι τέλος στο αήττητο εκτός έδρας σερί της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της.

Οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας και τα δυο τέρματα της νίκης με Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα, ενώ στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με το τέρμα του Μουργκ.

Στο φαληρικό γήπεδο ο Ολυμπιακός σταμάτησε και το εκτός έδρας σερί του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κερδίσει και τα τρία πρώτα για το πρωτάθλημα και συνολικά έξι διαδοχικά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε νικήσει εκτός έδρας τους ΟΦΗ (1-3), Παναιτωλικό (1-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-1), ενώ στην Ευρώπη έχει πάρει διπλά με Ριέκα (0-2), Λίνκολν (0-2) και Κοπεγχάγη (1-2).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έβαλε φρένο στον ΠΑΟΚ και έσπασε το εκτός έδρας αήττητό του, με τον Δικέφαλο να έχει τελευταία ήττα στις 12 Μαΐου, πάλι από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μασούρα να είναι και πάλι εκείνος που είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος στα προηγούμενα οκτώ επίσημα παιχνίδια του, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024