Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Νόριτς 7-0 – Ασταμάτητη η ομαδάρα του Τούχελ

Τσέλσι – Νόριτς 7-0 – Ασταμάτητη η ομαδάρα του Τούχελ

Με μία εκκωφαντική εμφάνιση, η Τσέλσι, έκανε... πλάκα απέναντι στη Νόριτς και τη διέλυσε με 7-0, παραμένοντας στην κορυφή της Premier League! Χατ τρικ ο Μάουντ

Τσέλσι από άλλον πλανήτη! Με μία τρομακτική εμφάνιση, η ομάδα του Τόμας Τούχελ «σμπαράλιασε» και διάλυσε με 7-0 τη Νόριτς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στέλνοντας ακόμη ένα μήνυμα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Στο +4 από τη Λίβερπουλ παίζει αύριο στο «Ολντ Τράφορντ» οι «μπλε»! Δύο γκολ ο Μέισον Μάουντ.

Η Τσέλσι μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και έδειξε από πολύ νωρίς τις διαθέσεις της. Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν στους ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ για να πάρουν το προβάδισμα απέναντι στη Νόριτς που είχε βασικό τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Σκόρερ ο Μέισον Μάουντ. Ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε την κοντινή πάσα του Ζορζίνιο και με έναν… κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρουλ, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό.

Η Τσέλσι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δέκα λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Κόβασιτς έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Χάντσον Οντόι και εκείνος τελείωσε τη φάση υποδειγματικά με άψογο πλασέ, σημειώνοντας το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν και τρίτο γκολ, πριν από την ανάπαυλα. Κάθετη του Μάουντ αυτή τη φορά στον Ρις Τζέιμς και «τσίμπημα» του Άγγλου μπακ, που διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τόμας Τούχελ που δεν έδειξε διατεθειμένη να ρίξει τον ρυθμό. Στο 57ο λεπτό, ο Ματέο Κόβασιτς έδωσε στον Μπεν Τσίλγουελ ο οποίος με ένα τρομερό σουτ από τα αριστερά έγραψε το 4-0.

Μάλιστα, ο Άγγλος μπακ έγινε και ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι μετά τον Έντεν Αζάρ, που σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια της Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι! Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Τσέλσι θα έριχνε τον ρυθμό, ήρθε ένα αυτογκολ από τον Άαρονς για το 5-0 στο 62ο λεπτό.

Οι αλλαγές του Τούχελ έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα και οι «μπλε» βρήκαν ακόμη δύο τέρματα. Ο Μέισον Μάουντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 85ο λεπτό και στις καθυστερήσεις έφτασε στο πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Τσέλσι, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 7-0!

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Τσαλόμπα, Ζορζίνιο (64′ Λόφτους-Τσικ), Κόβασιτς, Τσίλγουελ, Τζέιμς, Μάουντ, Οντόι (70′ Ζίγες), Χάβερτς (70′ Μπάρκλεϊ)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Κάμπακ, Άαρονς, Νόρμαν, Λέες-Μελού (46′ Ρασίτσα), ΜακΛιν, Γιαννούλης (46′ Ουίλιαμς), Πούκι, Σάρτζεντ (69′ Ομομπαμιντέλε)

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024