Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεκ Μπάλντουιν -  Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη της ταινίας μετά τους πυροβολισμούς - Ποιος είναι ο Τζόελ Σόουζα

Αλεκ Μπάλντουιν – Εξιτήριο για τον σκηνοθέτη της ταινίας μετά τους πυροβολισμούς – Ποιος είναι ο Τζόελ Σόουζα

Η δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent αποκάλυψε πως ο Τζόελ Σόουζα βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί με ελαφριά τραύματα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο φέρεται να έλαβε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας «Rust», ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου ο Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

Η δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent αποκάλυψε πως ο Τζόελ Σόουζα βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομιστεί με ελαφριά τραύματα. Ακολούθησε, δε, ανάρτηση της Κάρι Φίσερ, μιας εκ των συντελεστών της ταινίας, η οποία ενημέρωσε ότι ο Τζόελ Σόουζα πήρε εξιτήριο.

Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες αυτές, καθίσταται σαφές πως ο σκηνοθέτης είναι αδύνατο να εισήχθη σε ΜΕΘ, όπως είχε διαρρεύσει νωρίτερα, και μέσα σε λίγες ώρες να έλαβε εξιτήριο.

Εκπρόσωπος των παραγωγών του «Rust» δήλωσε: «Ολοι οι ηθοποιοί και το συνεργείο είμαστε συντετριμμένοι από τη σημερινή τραγωδία και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους αγαπημένους της Χαλίνα. Η παραγωγή του φιλμ αναστέλλεται επ’ αόριστον και συνεργαζόμαστε πλήρως με το Αστυνομικό Τμήμα της Σάντα Φε. Θα προσφέρουμε ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον συνδέεται με το φιλμ, καθώς προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτό το φρικτό συμβάν».

Oι αρχές ερευνούν πώς είναι δυνατόν να εκπυρσοκρότησε το φαινομενικά άσφαιρο όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός την ώρα που γύριζε μια σκηνή, έχοντας πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και από τον ίδιο τον Μπάλντουιν, ο οποίος εμφανίστηκε συγκλονισμένος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν πράγματι το όπλο που κρατούσε ο αμερικανός ηθοποιός είχε άσφαιρα, ή αν κάποιος έβαλε μέσα πραγματικές σφαίρες, ή αν το μπαρούτι που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκτόξευσε κάποιου είδους θραύσμα.

Ποιος είναι ο Τζόελ Σόουζα

Ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα έχει γεννηθεί στις 14 Ιουνίου του 1973 στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας. Ζει και δραστηριοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

Ο Σόουζα έχει σκηνοθετήσει και υπογράψει το σενάριο στις ταινίες: Hanna’s Gold (2010), Ghost Squad (2015), Christmas Trade (2015), Break-Night (2017), Crown Vic (2019).

Η νέα ταινία γουέστερν «Rust» τοποθετείται στην αμερικανική Δύση του 1880.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024