Ηράκλειο – Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο – Έκαναν μήνυση, ψάχνουν τους υπεύθυνους
Δύο γυναίκες προχώρησαν σε μήνυση κατά γυμναστηρίου λόγω του ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν τη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν δύο υπεύθυνοι γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Ο λόγος; Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.
Σε κεντρικό δρόμο το γυμναστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου, αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.
Η μήνυση έγινε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, αυτοί δεν έχουν βρεθεί.

- ΕΛΑΣ για Κοντογιώργη: Τον συγχαίρουμε για τα μαθηματικά του που θα ζήλευε κι ο Ζήκος
- Θεσσαλονίκη: Αθώος κρίθηκε ο 56χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στα Βασιλικά
- ΕΕ – Ουκρανία: Υπεγράφη συμφωνία σύμπραξης για την παραγωγή drones
- «Αυτοί έκαψαν τη Marfin»
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας παράνομων σκευασμάτων διατροφής – Άνω των 200.000 ευρώ η φοροδιαφυγή
- Νέα Αριστερά: Ο αγώνας για μια Κύπρο ενωμένη είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγώνα ενάντια στην ακροδεξιά
- Η Euroleague και οι καλύτερες φάσεις του MVP, Σάσα Βεζένκοφ (vid)
- Ο Τραμπ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Πούτιν θα τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442