Ηράκλειο – Τις ενοχλούσε η φασαρία από το γυμναστήριο – Έκαναν μήνυση, ψάχνουν τους υπεύθυνους
Δύο γυναίκες προχώρησαν σε μήνυση κατά γυμναστηρίου λόγω του ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν τη φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν δύο υπεύθυνοι γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Ο λόγος; Στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση πήγαν χθες βράδυ δύο γυναίκες, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα.
Σε κεντρικό δρόμο το γυμναστήριο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η μήνυση έγινε σε βάρος δύο υπευθύνων γνωστού γυμναστηρίου σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου καθώς, όπως κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες, τους ενοχλούσε ο θόρυβος από τη μουσική του γυμναστηρίου, αλλά και οι φωνές των πελατών του σε ώρες κοινής ησυχίας.
Η μήνυση έγινε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και πλέον οι δύο υπεύθυνοι αναζητούνται από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, αυτοί δεν έχουν βρεθεί.

- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά
- Φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια – Μία νεκρή και ένας τραυματίας
- Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης στο Μουντιάλ… περπατώντας (vids, pics)
- Μουντιάλ 2026: Τομ Κρουζ, Μαντόνα και IShowSpeed σφυρίζουν λήξη στο Super Bowl της FIFA
- Live: Η Παιδεία Αλλάζει (σ)την Ελλάδα: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442