Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατεχόμενα - Νέο ροζ βίντεο «καίει» πολιτικό - Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο μαφιόζος Πέκερ

Κατεχόμενα – Νέο ροζ βίντεο «καίει» πολιτικό – Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο μαφιόζος Πέκερ

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Πέμπτη και εμφανίζει τον πολιτικό σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Συνεχίζεται ο πολιτικός σεισμός στα Κατεχόμενα με την δημοσιοποίηση ενός ακόμα ροζ βίντεο που «καίει» ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Πέμπτη και εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα. Δημοσιοποιώντας το νέο ροζ βίντεο ο μαφιόζος Πέκερ απέρριψε την κατηγορία ότι είναι απλώς εκβιαστής και καταστρέφει τις ζωές ανθρώπων.

Υποστηρίζει πως δεν έχει πρόβλημα με την ιδιωτική ζωή κανενός, αλλά δεν θέλει να χρησιμοποιούνται τα κορίτσια που διακινούν οι έμποροι ναρκωτικών και πράκτορες παράνομων στοιχημάτων. Προειδοποιεί επίσης ότι όσοι εκτελούν τις εντολές των ανθρώπων του υποκόσμου δεν πρέπει να αντιδρούν και θα υποστούν την οργή του «Τρελού Λοχία» (είναι το διαδικτυακό του ψευδώνυμο).

Για το βίντεο του Τοζούν Τουναλί αναφέρει πως δημοσιοποιείται γιατί ενώ προειδοποιήθηκε δεν παραιτήθηκε. Κάλεσε και πάλι τους πολιτικούς στα κατεχόμενα να απαλλαγούν από τους εμπόρους ναρκωτικών με τους οποίους συνεργάζονται γιατί θα συνεχιστεί η δημοσιοποίηση βίντεο και τις επόμενες ημέρες.

Παραιτήθηκε ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ

Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα 24ωρο, ο λεγόμενος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ υπέβαλε την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.

Ο λόγος που οδήγησε τον Σανέρ στην απόφαση τερματισμού της πολιτικής του διαδρομής ήταν ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.

Στο βίντεο έκανε αναφορά στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίο τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024